Hastane bahçesine 620 Fidan dikildi

İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı hizmet veren Kayseri Devlet Hastanesi’nin düzenlemiş olduğu etkinliğe katılan sağlık çalışanları ve aileleri 650 fidanı toprakla buluşturdu.

Hastane  bahçesine 620 Fidan dikildi
18 Kasım 2019 Pazartesi 11:55

Erkilet Emel Mehmet Tarman Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, Kayseri Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Altıntop, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Ahmet Kuzu, Develi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Serdar Yıldızhan, sağlık personeli ve aileleri katıldı.

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Altıntop "Çocuk Hastanemizin bahçesine dikeceğimiz 620 fidanın bir anlamı olsun istedik. Biz 1 Haziran 2018’de kurulan bir hastaneyiz. Eylül ayının başlarında başlayan doğumlarda bugüne kadar 124 tane doğum oldu. Bunlar adına birer tane fidan dikeceğiz. Devamında palyatif servislerimizle bir fidan bir insan anlamında, orada hayatını kaybeden hastalarımız adına da birer fidan dikmeyi düşündük. Diyaliz servisimizde yeni vizyonumuz ile beraber onların alanlarını genişlettik, onlara sosyal anlamda çok etkinlik yaptık. Diyaliz hastalarımız adına yakınları ile birer fidanı dikeceğiz. Toplum ruh sağlığı merkezleri, hastanemize bağlı kurumlardan bir tanesi ve çok sabır gerektiren bir iş. Toplum ruh sağlığına ruhsal hastalıklar ile gelip 1-2 yıl orada tedavi gören hastalarımız var. Onların adına da birer tane fidan dikeceğiz. Anne dostu hastane, çocuk dostu hastane, yeni doğan dostu hastane olduğu gibi biz biraz daha personel dostu hastaneyiz, personelimiz ile kaynaştığımız için bu başarı artıyor” dedi.

(Haber: Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.