Hangi İlde Ramazan Pidesi Ne Kadar Belli Oldu! Karşınızda 2022 Ramazan Pidesi Fiyatları!

Pide fiyatları da fazlasıyla artış gösterdi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar sofralarının vazgeçilmezi olan pide fiyatları gündem oldu. Elbette fiyat artışlarından her şey gibi pide fiyatları da etkilendi. Geçen yıl 4 lira olan 365 gram sade ramazan pidesinin fiyatı bu yıl artış gösterdi. 330 gram sade pide için 6 lira ödenecek. 415 gram susam ve yumurtalı pidenin maliyeti ise 9 TL olarak hesaplandı.

Hangi İlde Ramazan Pidesi Ne Kadar Belli Oldu! Karşınızda 2022 Ramazan Pidesi Fiyatları!
01 Nisan 2022 Cuma 17:15

İstanbul’da pide fiyatları ne kadar oldu?

Ramazan ayı 2 Nisan'da başlıyor. Merakla beklenen pide fiyatları da çok geçmeden ortaya çıkmaya başladı. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, 330 gram sade pidenin 6 TL'ye mal olacağını açıkladı. 330 gram susamlı yumurta 7,5 lira, 415 gram pide 7,5 lira, 415 gram susamlı yumurtalı pide ise 9 lira olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB iştiraki Halk Ekmek'in sosyal medyadan üreteceği ramazan pidesinin fiyatını açıkladı. İmamoğlu, "Bu yıl İstanbullulara 3 TL'ye 330 gr Ramazan pidesi sunacağız. Ekonomik sıkıntılara rağmen Halk Ekmek, İstanbullulara sağlıklı ve ekonomik ekmek sağlamaya devam edecek” dedi.

Bursa’da da pide fiyatları belli oldu

Bursa'da geçen yıl 5 lira olan 420 gram pide fiyatı bu yıl hem gramajı düştü hem de fiyatı yükseldi. Fırıncılar Odası, maliyet artışları nedeniyle 320 gram pidenin 6 liradan satılacağını söylerken, pidedeki yumurtalardan 2 lira daha fark alınacağı öğrenildi.

Balıkesir pide fiyatları

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından günlük 50 bin oranında yapılacak 300 gram Kare Ramazan Pidesinin fiyatı 2,5 lira olarak belirlendi.

İzmir pide fiyatları

İzmir'de Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden biri olan Ramazan pidesinin fiyatı belirlendi. Bu yıl 350 gram olan ramazan pidesi 6 liradan satılacak. Fiyatlar Ramazan ayının ilk gününden itibaren (2 Nisan) geçerli olacaktır.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.