FMV Işık Okulları, Cumhuriyet Bayramı’nı Nişantaşı Sokakları’nda kutladı.

1885 yılında kurulan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün onayıyla Işık adını alan FMV Işık Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, 28 Ekim’de Nişantaşı’nda gerçekleştirdikleri bir bando yürüyüşüyle kutladı.

FMV Işık Okulları, Cumhuriyet Bayramı’nı Nişantaşı Sokakları’nda kutladı.
29 Ekim 2021 Cuma 16:05

 1885 yılında kurulan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün onayıyla Işık adını alan FMV Işık Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, 28 Ekim’de Nişantaşı’nda gerçekleştirdikleri bir bando yürüyüşüyle kutladı. 40 öğrenciden oluşan bando takımının yürüyüşüne 400 Işıklı öğrenci, öğretmenleri ve vatandaşlar da eşlik etti.

Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlama etkinlikleri çerçevesinde 28 Ekim 2021 Perşembe günü 10.00-11.00 saatleri arasında FMV Işık Ortaokulu Bandosu eşliğinde Teşvikiye Caddesi'nde "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirildi.  FMV Işık Okulları Nişantaşı Yerleşkesi’nden başlayan yürüyüşe vatandaşlar da eşlik etti. 10. Yıl Marşı’nın da söylendiği etkinlikte izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen yürüyüşe, Feyziye Mektepleri Vakfı yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çevre sakinleri katılırken, bando gösterisi büyük ilgi topladı. 

Cumhuriyet Bayramı FMV Işık Okullarının tüm kampüslerinde 29 Ekim Cuma günü de törenlerle kutlanmaya devam edecek.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.