Fenerbahçe, Kayserili Eczacı İsmail Durmuş'u unutmadı

Fenerbahçe, Kayserili Eczacı İsmail Durmuş'u unutmadı
09 Haziran 2020 Salı 18:22

Fenerbahçe, koronavirüs önlemleri kapsamında maçların seyircisiz oynanacak olması nedeniyle tribünlere bazı isimlerinin fotoğraflarının yer aldığı maketleri yerleştirdi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Eczacı İsmail Durmuş'un da yer aldığı görüldü.

Süper Lig'in 12 Haziran'da yeniden başlayacak olması ve maçların seyircisiz oynanacak olması nedeniyle kulüpler tribünlerde farkındalık  oluşturmaya devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile koronavirüs salgınından dolayı hayatını kaybeden Prof. Dr. Murat Dilmener, Kayserili Eczacı İsmail Durmuş ve hamileyken koronavirüse yakalanarak  hayatını kaybeden ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Dilek Akçabelen hemşirenin olduğu fotoğrafların maketini paylaştı. 

Lige verilen aranın ardından ilk maçını Kayserispor ile oynayacak olan Fenerbahçe'nin bu maçta Kayserili Eczacı İsmail Durmuş'un da fotoğrafına yer vermesi takdir topladı.

Fenerhabçe Spor Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Tribünlerimizde özel isimler... “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” diyen Ulu Önderimiz Atatürk'e ve görevleri başında hayatlarını kaybeden Prof. Dr. Murat Dilmener, Hemşire Dilek Akçabelen ve Eczacı İsmail Durmuş nezdinde tüm fedakar sağlık çalışanlarımıza minnetlerimizle" ifadelerine yer verdi.

Haber: Samed Aydın SUN

Pet Shop

İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.