Erdoğan’a Kayseri pastırması

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili ve önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a pastırma ikram etti.

Erdoğan’a Kayseri pastırması
27 Aralık 2019 Cuma 16:47

Şaban Çopuroğlu, Memduh Büyükkılıç ile birlikte partisinin Ankara’da düzenlenen 134. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı. Çopuroğlu ve Büyükkılıç, toplantı öncesi ve sonrasında birçok bakanlık ve genel müdürlükleri ziyaret ederek Kayseri ile ilgili projeleri konuştu.

Ankara programı kapsamında Başkan Çopuroğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın çocuğunun düğününe katıldı. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet imkanı bulan Başkan Çopuroğlu, Cumhurbaşkanı ile aralarında geçen sohbette pastırma konuştuklarını ifade etti. Sohbet sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Başkan Çopuroğlu ve Büyükkılıç’ın gülümsemeleri dikkat çekti.
Çopuroğlu, önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı RifatHisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bulunduğu ortamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a pastırma ikramında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine ikram edilen pastırmadan yerken, yine orada bulunanların sohbet sırasında gülümsemeleri dikkatlerden kaçmadı.
Çopuroğlu, yaptığı bilgilendirmede, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın kıymetli evladı Selim ve Melis çiftinin düğün merasimlerine katıldık. Çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çopuroğlu’ndan davet

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, bugün yapılacak olan ‘İl danışma meclis toplantısı’ için Kayserilileri ve partilileri davet etti.

Çopuroğlu, yaptığı açıklamada, “Bugün 15:00’te Kadir Has Kültür ve Kongre Merkezi Erciyes Salonunda gerçekleştireceğimiz İl Danışma Meclisi Toplantımızda siz değerli hemşerilerimiz ve teşkilat mensuplarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Nöbetçi vekil Yıldız

Diğer yandan AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen ‘’Nöbetçi Milletvekili’’ uygulamasında bu haftaki nöbetçi milletvekili Taner Yıldız olacak. Yıldız, bugün il binasında saat 11.00’de basın toplantısı düzenleyecek, 11.15’ten itibaren ise vatandaşlar ile görüşecek.

(Haber: Samed Aydın Sun)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.