Çopuroğlu sanayicileri yalnız bırakmadı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İstanbul’da açılan dünyanın en büyük mobilya fuarı CNR İMOB-2020’de stant açan Kayserili sanayicileri yalnız bırakmadı.

Çopuroğlu sanayicileri yalnız bırakmadı
24 Ocak 2020 Cuma 16:36

Şaban Çopuroğlu, sanayiciye yönelik desteklerini sürdürüyor. Zaman zaman kentte sanayicilerle bir araya gelerek onları dinleyen Başkan Şaban Çopuroğlu, bu kez dünyanın en büyük mobilya fuarında stant açan Kayserili mobilya üreticisi sanayicilerle bir araya geldi. Fuarda Kayserili sanayicilerin stantlarını tek tek ziyaret ederek destek veren Başkan Çopuroğlu, diğer yandan da İstanbul’da ticaretle uğraşan Kayserili esnafla da bir araya geldi.

Çopuroğlu, fuar ziyareti ile ilgili olarak, “Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından birisi olan CNR İMOB-Uluslararası Mobilya Fuarı için İstanbul’dayız. Bakanımız, Belediye Başkanlarımız, Teşkilat mensuplarımız ve Kayseri’den gelen heyetlerimizle birlikte şehrimizi temsil eden markalar başta olmak üzere stantlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Türkiye mobilya sektörünün küresel pazarlara açılmasına vitrin olan bu güzel fuarın şehirlerimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber: Samed Aydın Sun)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.