Büyükşehir İtfaiyesi, Tüm Canları Kurtarmaya Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 10 yaşındaki Hazal’ı oyun oynarken bileğine oturan plastik kelepçeden büyük bir dikkatle, çocuğa hiçbir zarar vermeden kurtardı. Ayrıca ekipler Develi ilçesinde eve giren sansarı yakalayıp doğaya bırakırken, Bünyan’da 35 metrelik kuyuya düşen köpeği de kurtardı.

Büyükşehir İtfaiyesi, Tüm Canları Kurtarmaya Devam Ediyor
01 Temmuz 2021 Perşembe 17:30

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Uğur Evler Mahallesi 262. Sokak’ta meydana gelen olayda oyun oynadığı sırada bir çocuğun bileğine takılan plastik kelepçenin sıkıştığı ihbarını alır almaz olay yerine intikal etti.

10 yaşındaki Hazal O. isimli çocuğun bileğine oturan plastik kelepçe ekipler tarafından dikkatle kesilerek kurtarıldı.Minik Hazal ile paniğe kapılan ailesi, olay sonrası derin bir nefes alırken, itfaiye ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Minik Hazal’ın annesinin Hazal’ı sakinleştirmesi ve itfaiye ekiplerinin bu tür tehlikeli oyunlar ile oynamamasını söylediği anlar amatör kameralara yansıdı.

İTFAİYE, EVE GİREN SANSAR İLE KUYUYA DÜŞEN KÖPEK KURTARILDI

Öte yandan Develi ilçesi Fatih Mahallesi’nde eve giren sansar da itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak doğaya bırakılırken, Bünyan Dağardı Mahallesi’nde ise 35 metrelik kuyuya düşen köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 16 istasyon, 53 araç ve 258 personel ile kentte yangından trafik kazasına, doğal afetlerden, tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumaya ve kurtarmaya kadar birçok konuda görevini başarıyla sürdürüyor.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.