“Biz Bir Mozaiğin Birer Parçasıyız”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, “Hepimiz bu toprakların insanıyız. Mozaiğin birer parçasıyız.” dedi.

“Biz Bir Mozaiğin Birer Parçasıyız”
13 Aralık 2021 Pazartesi 13:02

Başkan Yalçın, Kayseri Yozgatlılar Derneği Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri Murat Gencer, Ersan Dağdeviren, Koray Can, Emrullah Doğan, Yusuf Korkmazyürek, Kazım Karagöz ve Yenifakılılar Derneği Başkanı Cengaver Dağ ile bir araya geldi.

“FİKİRLERİNİZLE YOL HARİTASI BELİRLEMEK İSTİYORUZ”

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Deniz Çağan, 17 Temmuz’daki genel kurulun ardından iadeyi ziyarette bulunduklarını belirterek, “Bizleri ziyaretinizin ardından bizler de iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Ziyaretiniz bizleri onore etmiştir. Bizler de sizin gibi büyüklerimize iadeyi ziyarete başladık. Fikirlerinizi, görüşlerinizi alarak hep birlikte bundan sonraki yol haritamızı çizmenin gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda önümüzdeki süreçte farklı projeler için sizleri ziyaret edeceğiz. Talas’ta yaşayan bir hayli Yozgatlı olduğunun farkındayız. İnşallah onlarla ilgili de birlikte bir çalışma yaparız. Onları sizin önderliğinizde bir araya getirmenin gayretinde olacağız. Yönetim kurulu ve şahsım adına bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“BİZLER BU TOPRAKLARIN İNSANIYIZ”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Talasımızda ve Kayserimizde Yozgatlı çok ama bugünkü Yozgatlıların çoğu Kayseri’de doğup büyümüş desek yeridir. Onun için biz bu toprakların insanıyız. Hemşehrilik bilinci içerisinde şehre katkı koymak adına sivil toplum kuruluşu düzenine geçmek hakikaten gerekli. Biz bir mozaiğin birer parçasıyız. Her türlü kültürümüzü, alışverişimizi, kardeşlik bağlarını sürekli gündeme getiren Yozgatlı kardeşlerim Kayseri’nin öz evladıdır. Biz ne kadar Kayserili isek siz de o kadar Kayserilisiniz. Buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Kayseri’ye hep birlikte yapacağımız işlerde ben de sizle birlikteyim.” şeklinde konuştu


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.