Benzin Fiyatları Son Gelişmeler: 1 Nisan 2022 Cuma Bugün Akaryakıt, Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Benzin fiyatları son dakika gelişmeleri takibi yapılmaya devam ediliyor. Milyonlarca araç sahibi "1 Nisan 2022 Bugün Akaryakıt, mazot, motorin ve benzin fiyatı ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor. Yeni ayın ilk gününde sabah saatleri başta olmak üzere gün içerisinde de sıklıkla takip edilen benzinin litre fiyatı gündemdeki yerini koruyor. İşte benzin fiyatları son dakika gelişmeleri.

Benzin Fiyatları Son Gelişmeler: 1 Nisan 2022 Cuma Bugün Akaryakıt, Mazot, Motorin ve Benzin Fiyatı Ne Kadar Oldu?
01 Nisan 2022 Cuma 14:09

1 Nisan Cuma sabahı benzin fiyatları son dakika gelişmeleri takip edilmeye başlandı. Akaryakıt, mazot, motorin ve benzin fiyatı ile ilgili yapılan son açıklamalar milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Bu kapsamda; güncel olarak benzin fiyatları ne kadar oldu sorusuna yanıt aranırken bu başlık altından 1 Nisan 2022 Bugün Akaryakıt, mazot, motorin ve benzin fiyatı son bilgilere ulaşabilirsiniz.

BENZİN FİYATLARI

İstanbul benzin fiyatı: 19,70

Ankara benzin fiyatı: 19,78

İzmir benzin fiyatı: 19,80

MOTORİN FİYATLARI

İstanbul motorin fiyatı: 22,08

Ankara motorin fiyatı: 22,18

İzmir motorin fiyatı: 22,19

BRENT PETROL NE KADAR OLDU?

Geçtiğimiz hafta uluslararası piyasalarda gün 122,12 dolardan işlem gören petrolün varil fiyatı, bugün 107 dolar seviyelerine kadar düştü.

Brent petroldeki bu düşüş nedeniyle akaryakıt fiyatlarında indirim beklentileri doğdu.

BRENT PETROL DARBE ALDI!

Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle 134 dolar ile tarihin en yüksek seviyelerini test eden brent petrol fiyatı, geçtiğimiz hafta yeniden 122 dolar seviyelerini görmüştü. Petroldeki düşüşün hemen ardından beklentiler yanıltmadı ve benzine 1,55 TL'lik indirim geldi.

DÜNYADAN AKARYAKIT GELİŞMELERİ

Kazakistan petrolünü Rusya'nın Karadeniz kıyısındaki Novorossiysk terminaline taşıyan Hazar Boru Hattı Konsorsiyumu'nda sevkiyatın, Novorossiysk Deniz Terminali'nin Karadeniz'de yaşanan fırtına ve devam eden kötü hava şartları nedeniyle hasar görmesi sonucunda tamamıyla durması da arz endişelerini artırdı.Kazakistan Enerji Bakanlığı, ülkenin petrol ihracatının yaklaşık yüzde 80'inin yapıldığı hattın durmasının ardından sevkiyat için alternatif güzergahlar araştırdıklarını bildirdi.Brent petrolde teknik olarak 120,10 ile 122,35 dolar aralığının direnç, 117,85 ile 115,60 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği belirtiliyor.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.