Belediyelerde yılın son toplantısı yapıldı

Büyükşehir ve ilçe belediyeleri yılın son meclis toplantılarını gerçekleştirdi.

Belediyelerde yılın son toplantısı yapıldı
03 Aralık 2019 Salı 15:26

Melikgazi Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirerek gündeminde bulunan maddeleri görüştü. Meclis gündeminde 4’ü ek olmak üzere toplamda 25 gündem maddesi görüşüldü. 25 maddenin 15'i oybirliği oylanırken, 10 madde ilgili komisyonlara havale edildi.

Kocasinan Belediyesi de yılın son meclis toplantısını Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirdi.Gündemde bulunan 10 maddenin tamamının oy birliğiyle karara bağlandığı toplantıda konuşan Başkan Çolakbayrakdar, engellilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Engelsiz bir yaşam için her zaman yanlarındayız. Hizmetlerimizle sadece özel günlerde değil, her gün onlara destek oluyoruz.” dedi.

Talas Belediye Meclisi toplanarak gündeminde bulunan 19 maddeyi karara bağladı. Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleşen 2019 yılının son meclis toplantısında ilk olarak Enerji Kentleri Birliği’ne üye seçimi yapıldı. Yapılan seçimle AlaaddinCanipek’in asil, Kerem Özden’in ise yedek üye olarak Enerji Kentleri Birliği’nde Talas’ı temsil etmesi karara bağlandı.

Çeşitli imar plan değişikliklerinin incelenmek üzere komisyona havale edildiği meclis oturumunda ayrıca bazı imar ve bayındırlık komisyon kararları da görüşülerek kabul edildi.

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden yılın son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın başkanlık ettiği toplantıda 3 asıl ve 2 ek olmak üzere 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

(Haber: Fatma AYDEMİR)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.