Başkan Büyükkılıç Altyapı Ve Yol Çalışmalarını Denetledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Bulvarı ile Şehit Komandolar Caddesi arasında devam eden altyapı ve yol yapım çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz ile şehrimizin dört bir yanında gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç Altyapı Ve Yol Çalışmalarını Denetledi
09 Kasım 2021 Salı 11:37

Erciyes Bulvarı ile Şehit Komandolar Caddesi arasında devam eden ve Talas Atatürk Bulvarı’na bağlantı yapılacak olması nedeniyle özel önem taşıyan yol yapım ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, burada Fen İşleri Daire Başkanlığı ile KASKİ ekiplerine görevlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler ile şehrin dört bir yanında gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Daha konforlu ulaşım için durmadan çalıştıklarının altını çizen Büyükkılıç, “Erenköy meydandan başlayıp Komando Caddesi’ne kadar devam eden yolda KASKİ’miz altyapı çalışmalarının sonuna geldi. İnşallah yılsonuna gelmeden Fen İşlerimiz de buradaki asfalt çalışmalarını tamamlayacak. Hemşehrilerimize daha konforlu ulaşım imkânları sunmak ve modern bir Kayseri’de yaşamalarını sağlamak için durmadan çalışıyoruz” diye konuştu.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.