Antika Günleri zirve yaptı

Talas Belediyesi tarafından ‘Harman Meydanında Tarihe Yolculuk’ sloganıyla her ayın ikinci pazarı gerçekleşen ‘Antika Günleri’nin altıncısı düzenlendi. Günün erken saatlerinde başlayan organizasyon vatandaşların yoğun ilgisiyle akşama kadar sürdü.

Antika Günleri zirve yaptı
09 Mart 2020 Pazartesi 17:24

Kayseri’de ilk defa Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından başlatılan Antika Pazarı’na olan ilgi her geçen ay artmaya devam ediyor. Talas’ın eşsiz tarihi yerlerinden Harman Mahallesinde belediye tarafından oluşturulan alana kurulan pazarda birçok türde antika eşya, alıcılarıyla buluşuyor.

Türkiye’nin dört bir yanından antika severlerin buluşma noktası olan pazarda ev eşyalarından ahşap ürünlere, sanat albümlerinden para ve pul koleksiyonlarına kadar pek çok ürün yer alıyor.

Onlarca esnafın ürünlerini satışa sunduğu Antika Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Yalçın stantları tek tek dolaşarak vatandaşlar ve esnafla sohbet etti. Esnaftan alışveriş de yapan Başkan Yalçın, “100 Ağartan Projeler” ismiyle sundukları çalışmalara gönderme yaparak, “100 Ağartan Projelerimizden en dikkat çekeni sanırım Antika Pazarı oldu” ifadelerini kullandı.

Yoğun ilginin en önemli sebeplerinin başında belediyenin sağladığı imkânlar olduğunu ifade eden esnaflar ise  “Diğer gittiğimiz yerlerde hazır kapalı semt pazarlarını bize veriyorlar. Çok güzel imkanlar sunuyorlar. Daha ne isteyebiliriz ki” diyerek Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

(Haber: Samed Aydın SUN)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.