Anneler Günü Kutlu Olsun

Anneler Günü Kutlu Olsun
10 Mayıs 2020 Pazar 11:06

Sevgidir, emektir, ilk öğretmendir anne.

Hayat ne kadar yük bindirse de, kendini çocuklarına adayandır anne.

Başta evlatlarını şehit vermiş, ayakları altına cennet serili şehit anneleri olmak üzere sabır, hoşgörü ve şefkat dolu yürekleriyle en kıymetli sığınağımız ve gücümüz olan tüm annelerimiz ile gazetemizi takip eden tüm annelerimizin bu özel gününü kutlarız...

TOK: “BİZLERİN BAŞ TACI ANNELERİMİZDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak; “Aile hayatının birleştirici unsuru olan anneler, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır” dedi.

Annelerin, aile hayatının birleştirici unsuru, sevginin, hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğunu belirten Başkan Tok, anneliğin en kutsal vazifelerden biri olduğunu ifade ederek : “Bizleri biz yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yeşertilip yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde, toplumun şekillendirilmesinde, geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist bir neslin yetiştirilmesinde şüphesiz ki en büyük pay annelerimizindir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır” dedi.
Sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisi şüphesiz anne sevgisi olduğunu vurgulayan Tok, şöyle devam etti: “Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik edecek yüceliktedir. Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Bu yönüyle annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir fedakârlığın ve sabrın adıdır. Bununla birlikte anneler, çocukların kendisini özdeşleştirdiği ve örnek aldığı rol modeldir. Bu nedenle annelerimize kendilerini geliştirmeleri için en iyi imkânların sunulması, toplumsal hayatın her alanında aktif rol üstlenmelerinin sağlanması, esasen çocuklarımıza, ülkemizin yarınlarına destek vermek ve sahip çıkmak anlamına gelecektir. Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, baş tacımız annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum.”

KAYSERİ STAR HABER GAZETESİ


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.