ADD’den Ata’yı konferanslı anma

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Kemal Ceylan, Atatürk’ün ölüm yıldönümünde, bazı okullarda büyük liderle ilgili doğumundan ölümüne kadar yaşamını, fikirlerini ve özelliklerini anlattıklarını açıkladı.

ADD’den Ata’yı konferanslı anma
13 Kasım 2019 Çarşamba 17:25

Ceylan, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. ölüm yıl dönümü nedeni ile ADD olarak Atatürk’ün daha iyi anlaşılabilmesi için konferans düzenlediklerini açıkladı. Bahçeşehir Koleji ortaokul öğrencilerine konferans verdiklerini belirten Ceylan, konferansta Atatürk’ü anlamak ve yaşamı hakkında öğrencilerin bilgilendirildiğine dikkat çekerek şunları söyledi.

“ADD üyelerimizden Akademisyen sayın Abdullah Erdoğan derneğimizde üyelerimize ve öğrencilerimize , Atatürk'ün hayatı ile ilgili konferans sundu. Abdullah Erdoğan Mustafa Kemal Atatürk'ün ailesi, çocukluğu, okul hayatı, askerlik mesleğini seçmesi, ilk görev yeri, askeri olarak ilk zaferi, Balkan Savaşları, I. Dünya Savaşı (Çanakkale Cephesi, Kafkas Cephesi), İstanbul'a dönüşü, Samsun'a çıkışı, Milli Mücadele, cumhurbaşkanlığı, hastalığı ve vefatını konu edinen bir sunum yaptı.”

(Haber: Nurhan Bayram)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.