"Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır”

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 15. Olağan Genel Kurulunda konuşan MMO Kayseri Şubesi Başkanı Akif Aksoy, 15. Genel Kurul ile yaptığı açıklamasında, “Birlik ve beraberliğin sürdürülmesi için gayret edeceğiz” dedi.    

"Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır”
09 Şubat 2020 Pazar 12:18

Değişerek, dönüşerek başkalaşmak olmadığını; şubenin vermiş olduğu mücadelenin asla unutulmaması esasından hareketle, gelişerek yükselmek ve daima ileri gitmek olduğunu ifade eden Makina Mühendisleri Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy: “An, gün ve zaman, her dönemden daha çok birlik ve beraberlik zamanıdır. Şubemizi kurulduğundan bu günlere getiren Kayserimizin en güçlü ve itibarlı meslek odası ve sivil toplum kuruluşu yapan ilkemiz meslekte birlik ilkesidir. Geçmişimiz ve geçmişimizde gerçekleştirdiklerimiz, geleceğimiz ve geleceğimizde yapacaklarımızın teminatıdır ve en büyük projemizdir. Bu duygularla sayın divanı ve genel kurulumuzu saygıyla selamlıyor, hepinize en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Seçimlerde ‘Meslekte Birlik Adına’ sloganıyla yeniden aday olacağını söyleyen Akif Aksoy: “Bugün Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi olarak 15. Olağan Genel Kurulumuz var. Birlik ve beraberlik içerisinde İnşallah genel kurulumuzu atlatıp, yarında seçimlerimizi yapacağız. Bugün yönetim listelerimizi açıklayacağız, bunun için biraz daha vaktimiz var. Seçimlere ‘Meslekte Birlik Adına’ sloganıyla ben ve ‘Değişim Grubu’ adı altında İlyas Çürüttü arkadaşımızla, 2 aday olarak gireceğiz. 15. Genel Kurulumuzun öncelikle vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğin dağılmaması, sürdürülmesi adına sonuna kadar götürmek için sonuna kadar gayret edeceğiz. Katılımlarından dolayı da bütün üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

(Haber:Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.