Türkiye’nin En Büyük Sosyal Ağının Dijital Parası “İnci Token” Çıkıyor

10 milyonu aşkın kitlesiyle Türkiye’nin en büyük yerli sosyal ağını oluşturan Uludağ Sözlük ve İnci Sözlük, güvenli ve kazançlı dijital para yatırımı yapmak isteyenler için İnci Token’ı 15 Kasım günü saat 15:00’te ön satışa çıkarıyor. Bitci altyapısı üzerinden yatırımcılara sunulacak olan İnci Token ile sözlüklerde içerik öne çıkarma, NFT ve reklam yayımlama gibi avantajlar öne çıkıyor.

Türkiye’nin En Büyük Sosyal Ağının Dijital Parası “İnci Token” Çıkıyor
12 Kasım 2021 Cuma 15:37

Dijital paraların hayatımızdaki yeri ve önemi her geçen gün artıyor. Yakın zamanda günlük yaşamın da bir parçası olması beklenen token’lara, güçlü bir yerli alternatif Türkiye’den çıkıyor. Uludağ Sözlükİnci Sözlük ve İncicaps platformları için hayata geçirilen “İnci Token”; çok sayıda dünyaca ünlü takım ve organizasyon için token projeleri geliştiren Bitci Teknoloji altyapısıyla sunulacak.

10 milyon kişilik bir takipçi kitlesini elinde bulunduran İnci Sözlük, Uludağ Sözlük ve İncicaps’in ortak dijital para birimi İnci Token ile kullanıcılar pek çok alanda avantajlı işlemler yapma imkanına da kavuşacak. Sözlüklerde içerik öne çıkarma ve reklam verme gibi avantajlar İnci Token sahiplerine sunulmaya başlanacak.  

Yerli token’lara yeni bir soluk

Günümüzde “fan token”lara olan ilginin artması, özellikle motor sporları ve futbol kulüplerini harekete geçirmiş durumda. Peşinden milyonları sürükleyebilen organizasyon ve kulüpler, kendi dijital paralarına sahip olarak özel bir ekosistem içinde farklı işlemler gerçekleştirilmesini sağlıyor. 

Fan token’lara en güncel ve büyük örnek ülkemizden geliyor. Türkiye’nin en büyük sosyal ağ platformunu oluşturan İnci Sözlük, Uludağ Sözlük ve İncicaps tarafından hazırlanan “İnci Token”, 15 Kasım saat 15:00’te Bitci üzerinden ön satışa sunuluyor. Bu üç büyük içerik platformunun yanı sıra, bunlara bağlı pek çok sosyal medya profilinin de bulunduğu çatı altında 10 milyondan fazla kişi yer alıyor. İnci Token sayesinde, en başta bu dev topluluğun dijital para konusundaki beklenti ve ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. 

Bitci güvencesi altında işlem

Dünyanın önde gelen fan token platformlarından biri olan Bitci Teknoloji’yle hayata geçirilen işbirliği sayesinde, İnci Token’lar kolay ve güvenli biçimde alınıp işlemlerde kullanılabilecek. Bugüne kadar Brezilya ve İspanya Milli Takımı, McLaren Formula 1 Team, MotoGP, FIBA, Wolves, Sporting Lizbon gibi çok sayıda dünyaca ünlü takım ve organizasyon için token projeleri geliştiren Bitci Teknoloji, İnci Token ile farklı bir alanda proje hayata geçirmiş oluyor.

Dijital reklamda yeni bir soluk: İnciAds

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen içerik siteleri arasında yer alan İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük’te İnci Token’ı aktif olarak kullanmak bireysel ve kurumsal açıdan önemli avantajlar sağlayacak. Yakın gelecekte global olarak hayata geçirilecek merkeziyetsiz reklam ağı InciAds ve NFT bazlı incicaps.com ve CapsNFT.com projelerinin de resmi para birimi İnci Token olacak.

Dijital medya yatırımı yapanlar için İnci Token, son derece avantajlı bir kullanım alanı yaratacak. İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük sitelerinde tercih edilen içeriklerin çok daha fazla kişiye ulaşması için İnci Token kullanılacak.

Toplamda 150.000.000 adet basılacak olan İnci Token’ın, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 15:00'te 35.000.000 adedi 0,30 TL fiyatla Bitci Kripto Borsası üzerinden ön satışa çıkacak.


Etiketler; #İnci Token

İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.