Temel aile bilinci eğitimi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi konularında toplumumuza dinî ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik yapmaktadır. Aileyi tehdit eden riskler ve yeni sorun alanları karşısında ailenin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar düzenlemektedir.

Temel aile bilinci eğitimi
27 Aralık 2019 Cuma 11:00

Bu çerçevede toplumun en ücra köşelerine kadar ulaşabilme imkânına sahip din görevlilerimizin kendileri ve ailelerinden başlayarak model olma misyonuna katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Bu kapsamda İl Müftülüğü ADRB bürosu tarafından İl Müftülüğü konferans salonunda Kocasinan İlçe Müftülüğü’ne bağlı kadrolu, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, 4/B sözleşmeli erkek Kur'an kursu öğreticileri ile Vekil İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara yönelik "Temel Aile Bilinci Eğitimi" semineri düzenlendi.

İl Müftülüğü tarafından 24 Aralık 2019 - 04 Şubat 2020 tarihleri arasında 16 İlçe Müftülüğü’nde görev yapan bütün personele "Temel Aile Bilinci Eğitimi" semineri düzenlenmesi planlanmaktadır.

İhsan Açık, il müftülüğü’nde

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık, Kayseri ziyareti kapsamında İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Güven, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi’nin yaptığı ve yapacakları faaliyetler ve projelere dair genel bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık, il müftülüğü ziyareti sonrası hayırsever ziyaretlerinde bulundu ve ayrıldı. Açık’a İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ve Kocasinan İlçe Müftüsü Esat Yapıcı eşlik etti.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.