MMO’da Aksoy Yeniden Aday

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy, önümüzdeki ay yapılacak olan genel kurulda tek başkan adayı olacak.

MMO’da Aksoy Yeniden Aday
07 Ocak 2020 Salı 15:07

Başkan Akif Aksoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetecilerle bir araya geldi. Aksoy, yapılacak olan genel kurulda tek aday olacağını söyledi.

Gazetecilerin büyük bir sorumluluk aldığını ve daima kendilerinin arkasında basının desteğini hissettiklerini belirten Başkan Aksoy; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. Üstlendiğiniz görev çok kıymetli ve önemli. Bu görev süresinde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yapacaklarınız için şimdiden başarılar diliyorum. Bu vatana vermiş olduğunuz emekler ortada. Burada birlik ve beraberlik olgusu içinde bir aradayız. İnşallah bundan sonraki süreçte de birliğimiz, beraberliğimiz bozulmaz. Ülkemiz için, vatanımız için daha güzel günlerde hep birlikte oluruz” dedi.

 “9 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan oda genel kurulunda yeniden aday olduğunu açıklayan Başkan Aksoy şunları söyledi:

“Yönetim kurulumuzun aldığı karar ile bundan sonraki süreçte tekrar aday olacağım. Yönetim kurulunun oy birliği ile aldığı kararı danışma kuruluna taşındı ve onlarda bu sürecin benim tarafımdan yürütülmesine karar verildi. Yapılacak genel kurulda tek aday olarak çıkacağım. Odamız uzun yıllardır çok güzel işlere vesile oldu. Önceki başkanlarımız dönemlerinden, merkezdeki yerimizin alınışına kadar, üyelerimize vermiş olduğumuz hizmetlere kadar birliğimiz beraberliğimiz bozulmadı. İnşallah hedefimiz bundan sonraki süreçte de birliğimizi korumayı amaçlıyoruz. Üyelerimizle hep birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Vatanımız için, milletimiz için en iyisi ne ise onu gerçekleştirmeyi amaçladık. 2 yıllık bir süreç geçirdik. Bu süreçte bir çok asansör protokolü yaptık, bacaların kontrolünü yaptık, çevre kirliliğini önlemeye yönelik çalışmalarımız oldu. Bundan sonraki süreçte de daha çok çalışarak faaliyetlerimize devam edeceğiz. Buradan sizlerin aracılığıyla da genel kurulda başkan adayı olacağımı söylemek istiyorum.”

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.