Kışın vazgeçilmezi “Termal Oteller”

Havaların soğumasıyla birlikte yerli ve yabancı turistler, termal otelleri doldurmaya başladı. Yüzde 90 oranında doluluk yaşamaya başlayan termal oteller soğuk kış günlerinde hem tatil yapmak hem de sağlık aramak isteyenlerin ilk durağı olmuş durumda. Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır, 2020 yılında termal otellerin yaz dönemine kadar yoğun bir sezon yaşayacağını vurguladı. Başarır, “tatilcilerin sağlık turizmine olan ilgisi oldukça güzel. Termal otellerin mineralli suları, kişiye özel kürleri ve fizik tedavi merkezleriyle ortak çalışıyor olmaları çok büyük avantaj.” Açıklamalarında bulundu.

Kışın vazgeçilmezi “Termal Oteller”
13 Aralık 2019 Cuma 12:19

Yaz aylarının bitimiyle birlikte tatilciler hem içlerini ısıtacak hem de sağlık bulacakları termal otelleri tercih etmeye başladı. Özellikler muhafazakar ailelerin rahatlıkla konaklayabileceği otel konseptlerinde de neredeyse yüzde 90 oranında bir doluluk görülüyor. Özellikle okulların ara tatillerinde muhafazakar termal otel tatilleri oldukça yoğun oluyor. Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır, tatilcilerin, özellikle muhafazakar termal otel tur paketlerinde yüzde 20’ye kadar indirimlerden yararlana bileceğini söyledi.

Mineralli sularda hem tatil hem de sağlık

Termal su; Bikarbonatlı, tuzlu, kükürtlü, sülfatlı, demirli, iyotlu, karbondioksitli gibi radyoaktif maden sularından oluşmaktadır. Termal Sular astımdan egzamaya, iç hastalıklardan, felçe kadar her deva olduğu tıbben ispatlanmış durumda. Özellikle derdine derman arayan ve ailesiyle dini kurallara göre bir tatil geçirmek isteyen muhafazakar ailelere uygun konseptli turlar her geçen gün artıyor. Muhafazakar ailelerin yüzünü güldüren bu artış tatilcilerin talepleri doğrultusunda özel paketler olarak da şekillenebiliyor.

Muhafazakar termal oteller

Türkiye’nin bir çok noktasında muhafazakar ailelere uygun otel konseptleri artmış durumda Termal oteller de bunlardan biri. Uzun yıllardır Muhafazakar ailelere hizmet veren Elçi Tur, 2019-2020 yılında da özel paketler ve indirimlerle uygun alternatifler sunuyor. Tatilciler Balıkesir’den, Ankara’ya, Afyon’dan Yalova’ya kadar Türkiye’nin neredeyse dört bir yanında termal otellere rezervasyon yaptırabiliyorlar. Daha detaylı bilgi için www.elcitur.com.tr adresinden termal otel turlarını inceleyebilirsiniz

(Haber: Fatma AYDEMİR)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.