GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDA KARABAĞ KONUŞULDU

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği'nin Mart ayı toplantısının ev sahibi Erciyes Kadın Platformu oldu.

GÖNÜLLÜ KURULUŞLARDA KARABAĞ KONUŞULDU
09 Mart 2021 Salı 12:20

 Melikgazi Sağlık Vakfı misafirhanesinde yapılan toplantıya, Vakıf Başkanı Ahmet Hasyüncü ve Azerbaycanlı Akademisyen Aslı Aliyeva’da  misafir olarak katıldılar.

Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Başkanı Ahmet Taş’ın Erciyes Kadın Platformu üyeleri ile işadamı ve Melikgazi Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Hasyüncü ile akademisyen Aslı Aliyeva’ya  katılım için teşekkürlerinin ardından, Erciyes Kadın Platformu başkanı Dr Necla  Ceren, misafirlere Hoş geldiniz mesajının ardından Erciyes kadın platformunun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 Toplantıda bir konuşma yapan Ahmet Hasyüncü’de  Kayseri'de Hayır Hizmetleri, Vakıfçılık bu hizmetlerin toplum, cemiyet ve Devlet hayatına kattığı değerler konusunda sohbet ortamında güzel bilgiler verdi örneklerle anlattı.

 Aslen Karabağlı bir Azerbaycanlı olan Erciyes Üniversitesi'nde görev yapan Aslı Aliyeva yaptığı sunumda, Karabağ'daki Ermeni işgali ve katliamları ile 2020 yılı sonunda Karabağ'ın özgürleştirilmesi konusunda bilgiler içeren bir sunum yaptı. Katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

 Toplantıda sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri ve genel kurullarına getirilen normalleşme tedbirleri, 28 Şubat darbe döneminin zulümlerini unutturmama etkinlikleri, yeni Anayasa çalışmaları, Demokratik eylem planı çalışmaları ve aylık istişare toplantılarının devam etmesi konusunda Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş tarafından bilgiler verildi. Katılımcıların konularla ilgili soru, ilan ve  davetleri görüşüldü.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.