Büyükşehir Belediyesi'nde Bügün

( 3 ARALIK 2021 CUMA ) Saat: 11.00 (Eren köy Mahallesi Talas Bulvarı) Engelli Merkezi Açılışı Saat: 14.00 (Kayseri Dünya Ticaret Merkezi) 4. Kitap Fuarı Açılış Töreni Saat: 19.00 (Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı) Metin ŞENTÜRK Konseri

Büyükşehir Belediyesi'nde Bügün
03 Aralık 2021 Cuma 11:09

Saat: 11.00 (Erenköy Mahallesi Talas Bulvarı)

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever Ali Rıza Özderici ile eşi Besime Özderici işbirliği ile hayata geçirilen Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Eğitim Öğretim Başlangıcı ve Tanıtım Töreni, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Saat: 14.00 (Kayseri Dünya Ticaret Merkezi)

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından merhum yazar, şair ve düşünür Sezai Karakoç anısına düzenlenen Kayseri 4. Kitap Fuarı Açılış Töreni, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Saat: 19.00 (Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı)

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenecek olan Metin Şentürk konseri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımlarıyla gerçekleşecektir.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.