Başkan Büyükkılıç'tan Komutanlara 'Hayırlı Olsun' Ve 'Taziye' Ziyaretleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan ve Hacılar Belediye Başkanları ile birlikte 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Hava Pilot Tuğgeneral Vedat Öncel ile İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Yüksel Yiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, beraberindekilerle, annesini kaybeden 2. Hava Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Haldun Taşan’a da başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç'tan Komutanlara 'Hayırlı Olsun' Ve 'Taziye' Ziyaretleri
14 Eylül 2021 Salı 15:04

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile birlikte 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Hava Pilot Tuğgeneral Vedat Öncel ve İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Yüksel Yiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Komutanlara hayırlı olsun ziyaretlerini merkez ilçe belediye başkanları ile birlikte gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Hava Pilot Tuğgeneral Vedat Öncel ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ile bir süre görüştü. Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Büyükkılıç, Öncel ve Yiğit’e görevlerinde başarılar diledi.

BÜYÜKKILIÇ, 2. HAVA BAKIM FABRİKA MÜDÜRÜ TUĞGENERAL TAŞAN'A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Büyükkılıç, daha sonra beraberindeki ilçe belediye başkanları ile birlikte geçen haftalarda annesini kaybeden 2. Hava Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Haldun Taşan’ı da ziyaret ederek, başsağlığı diledi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.