Bakan yardımcısı Aksu’dan Şehit ailesine ve esnafa ziyaret

Kayseri ve ilçelerinin tarımsal durum değerlendirmesi için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile birlikte Kayseri’ye gelen yardımcısı hemşerimiz Mustafa Aksu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte 5 Şubat Günü Hakkâri’nin Çukurca İlçesinde el bombası patlaması sonucu şehit düşen Çomaklı Mahallesinden hemşerimiz sözleşmeli er Özgür Çelik’in baba evine ziyarette bulundu.

Bakan yardımcısı Aksu’dan Şehit ailesine ve esnafa ziyaret
23 Şubat 2020 Pazar 15:07

Develi’nin muhteşem bir sevgi seli ile şehidini bağrına bastığını belirten bakan yardımcısı Aksu “Bizler Müslüman olarak şehitliğin en yüce makamlardan birisi olduğuna iman ediyoruz. İnşallah Özgür kardeşimiz de bu yüce makamlara erişmiştir. Onların kanı ile bu topraklar vatan olmuştur. Şehit ailesi olmakla ne kadar iftihar etseniz azdır. Rabbim sizlere sabırlar versin, hepimizin başı sağolsun” açıklamalarında bulundu. Gösterilen ilgi vealakadan dolayı teşekkürlerini ileten şehit ailesi “Hemşerilerimizin, devletimizin özellikle de Cabbar Başkanımızın desteğini hep yanımızda hissettik. Rabbim herkesten razı olsun” diyerek ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Mustafa Aksu, daha sonra hafta sonunu fırsat bilerek Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ile birlikte çarşı esnafına ziyarette bulundu.

Güler yüz ve sıcak muhabbetle hemşerileri Aksu’yu ağırlayan esnaflar ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Her fırsatı değerlendirerek Develi’ye geldiğini ve Develi’nin istek ve taleplerinin Ankara’da takipçisi olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Aksu gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı Cabbar Başkana ve hemşerilerine teşekkürlerini iletti.

(Haber:Sünbül Altunbaş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.