Atlasbant 2021 Uluslar arası İstanbul Hırdavat Fuarı'nda

‘’Ambalaj sektörünün hizmet anlayışını ve ürün yelpazesini farklı noktalara getirmeye çalışıyoruz ‘’

Atlasbant 2021 Uluslar arası İstanbul Hırdavat Fuarı'nda
23 Aralık 2021 Perşembe 15:23

  Firmanızı Tanıyabilirmiyiz?

Atlasbant Ambalaj 2018 yılında Eti Venture Capital tarafından Atlas Endüstri Grubu bünyesine EVC’nin tecrübeli kadrosuna, genç ve dinamik kadrosuyla katılmış bulunmaktadır . Kurulduğu günden itibaren sektörün taleplerini en iyi şekilde anlama,hizmet ve kalite anlayışını üst seviyelere çıkarma,müşterilerin talepleri doğrultusunda doğru yönlendirmeyi yapmak ve müşteriye satış sonrası gerekli hizmeti devam ettirmeyi kendine misyon olarak belirlemiştir. Günümüz koşullarında oluşan petrokimya sektöründeki dalgalanmaları AGE teknolojisiyle birlikte geri dönüştürebilir, kaliteyi artırıcı ve talebe doğru bir şekilde karşılık verecek kendinden yapışkanlı ürünler konusunda gelecek nesillerin etkilenmeyeceği ve dünyadaki global ticareti aksatmayacak ürünlerin piyasaya sunulması vizyonudur.

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nda hangi ürünleri sergileyeceksiniz? Özellikle öne çıkaracağınız veya lansmanını  yapacağınız yeni ürününüz bulunuyor mu?

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nda Akrilik  Hotmelt ve doğal kauçuk bazlı koli bantlarıyla taleplerine karşılık verecek ürün yelpazesiyle fuara katılım sağlayarak ambalaj sektörünün hizmet anlayışını ve ürün yelpazesini farklı noktalara getirmeyi hedeflemekteyiz.

Uluslar arası İstanbul Hırdavat Fuarı ile ilgili beklenti ve görüşleriniz nelerdir? Firmanız  ve hırdavat sektörü açısından Hırdavat Fuarı’nı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Uluslar arası İstanbul Hırdavat Fuarı’nda beklentimiz, pandemi sonrası djitale dönüşmüş olan B2B ticaretinin , ürünlerin yapısal özellikleri ve performanslarının global katılımcılara birlikte tanıtılması ve bilinmeyen özelliklerin doğru bir şekilde aktarılabileceği, kalitemiz ve ürün yelpazemizle birlikte firmamızı daha geniş alanlara duyurarak sağlıklı ticari anlaşmaların yapılacağı bir ortam ve yoğun talep beklemekteyiz.

Hırdavat sektöründe tek bir yerde piyasanın talep ettiği malzemelerin, kaliteleri ve hizmet anlayışlarının görülüp,konuşulabileceği verimli bir etkinlik olmasını beklemekteyiz.Bu tarzda fuarların doğru ve hizmeti yukarı taşıyacak ticaretlere sebep olacaktır.

Son Olarak Eklemek İstedikleriniz?

Pandemi sonrası Türkiye ihracat hacminin artmasını, sağlıklı ticaretlerinin filizlenerek, hizmet ve ürün kalitesinin en üst düzeye çıkarılmasını ve bu sürece elimizden geldiğince katkıda bulunmak istiyoruz  


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.