Şeker’de ‘65. Pancar Alım Kampanyası’ sona erdi

Kampanyanın sona ermesi nedeniyle şirket çalışanları ile yemekte bir araya gelen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker’in büyük bir aile olduğuna vurgu yaparak, “İşimiz sadece şeker üretmek değil. Anayasanın değişmez maddeleri gibi bizim de değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen yegâne maddemiz, çiftçimizin ve çalışanlarımızın alacaklarının geciktirilmemesidir” dedi.

Şeker’de ‘65. Pancar Alım Kampanyası’ sona erdi
01 Ocak 2020 Çarşamba 14:02

Kayseri Şeker’de 65. Pancar Alım Kampanyası sona ermesi ile birlikte bir toplantı düzenlendi. Toplantıda bir araya gelen şirket çalışanlarına hitaben bir konuşma yapan Kayseri Şeker Genel Müdürü Osman Canıtez, kampanyanın başarılı bir şekilde sona ermesinde emeği geçen herkesi kutlayarak, “Büyük bir özveri ile gecesini gündüzüne katan ve Kayseri Şeker ailesinin bir parçası olma bilinciyle hizmet veren tüm mesai arkadaşlarımı kutluyorum. Böylesine güçlü bir ekiple ve takım ruhuyla görev yapan takım arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde konuştu.

Osman Canıtez’in ardından söz alan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise bu işi gönül vererek yapınca ve büyük bir aile olma bilinci ile hareket edince, aşılamayacak hedef olmadığı kaydederek, “Yaptığımız bu iş sadece şeker üretmek değil, bu işi gönül vererek yapmak asıl önemli olan. Bizlerin de çok şükür sizler gibi değerli çalışanları var ve sizlerle çalışıyor olmak benim için büyük şeref. İyi ki varsınız. Bizler hiçbir zaman kibirli olmadık, her zaman çiftçinin hizmetkârı olmaya aday oldu. Bu anlayışla bu fabrikayı bugünlere getirdik. Sizlerde sağ olun, bu anlayışla bu şirkette görev yaptınız. Bugün sürekli, yeni fabrikaların satın alınması ile ilgili sloganlarınızı duyuyorum. Bizleri bu mana da desteklediğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Akay, yeni fabrikalara talip olabilmek adına sağlam adımlar atmak gerektiğini de vurgulayarak, “Sektörde ilklerin fabrikası olarak anılmak, yeni fabrikalara talip olabilmek ve o fabrikaların ayakta kalabilmelerini sağlamak için yaptığınız işler ile ilgili yere daha sağlam basmamız gerekiyor. Bu bağlamda sektörün de sorunlarını takip edip, yeni fabrikalar için çok daha temkinli ve emin adımlar atmak gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yükümüz mukaddes, bu yüke hamal olmak bizim için onur”

Başkan Akay konuşmasının sonunda, Kayseri Şeker’in büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Bizler büyük bir aileyiz. Acımızı, mutluluğumuzu ve motivasyonumuzu birlikte yaşayıp, aile olmanın bilinciyle aldığımız kararlarda her zaman bizlerin destekçisi oluyorsunuz. İşte biz büyük Kayseri Şeker ailesi olarak, ayağımıza takılan taşlardan, dikenlerden korkacak değiliz. Allah’ın izniyle kimse bizleri yolumuzdan çeviremez. Sorumluluğumuz çok büyük, bunun bilincindeyiz. Bizler bu sorumluluğu nasıl en iyi şekilde taşırız, onun kaygısındayız Allah bu ağır yükü bize her zaman nasip eylesin. Necip Fazıl Üstadın da Sakarya şiirinde söylediği gibi, inşallah bu mukaddes yüke hamal olalım” dedi.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.