Pastırma tartışmasına Barolar da katıldı

Son günlerde ülke gündemini meşgul eden ve Kayseri ve Kastamonu illerini karşı karşıya getiren pastırma tartışmasına iki ilin baroları da dahil oldu.

Pastırma tartışmasına Barolar da katıldı
21 Aralık 2019 Cumartesi 13:00

Kayseri ve Kastamonu arasında yaşanan pastırma tartışmasına iki kentin baroları da  dahil oldu. Kayseri'de düzenlenen Barolar Birliği Genişletilmiş İç Anadou Baroları toplantısına Kastamonu Barosunu temsilen Baro Başkan Yardımcısı Hakan Marangoz katıldı. Marangoz yanında bez torbalara hazırlatmış olduğu Kastamonu pastırması paketi ile geldi. Kayserili olan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve 26 baro başkanının toplantı masasındaki sandalyelerine  yerleştiren pastırma paketleri diğer baro başkanlarının da dikkatini çekti.

'JEST VE TANITIM YAPMAK İSTEDİK'

Kayseri Star Haber Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Kastamonu Baro Başkan Yardımcısı Hakan Marangoz  “Kastamonu pastırmasını  getirdik. Salonda herkesin dikkatini çekti. Kayseri’ye pastırma ile gelerek, risk aldığımızı düşünüyoruz ama, kimisi meydan okuma kimisi de risk aldığımızı düşünüyor. Biz bir jest ve tanıtım yapmak istedik. Son zamanlarda gündeme geliyor. Bölge için bir değer olarak getirdik. Çok şaşırıyorlar. Kayseri gibi bir ile başka bir yerden pastrıma getirilmesi akla gelecek bir şey değil. Ama, biz pastırmamızı güveniyoruz” dedi.

Haber-Foto: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.