KAYSO ve KTO ortaklığında ofis kuruluyor

Kayseri’de firmaların rekabet güçlerini artırmak için Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesinin işbirliğinde geliştirilen “Verimlilik Koordinasyon Ofisi” güdümlü proje sözleşmesi; Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Başkanı ve Ajans Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülsoy ve ORAN Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci’nin katıldığı törende imzalandı.

KAYSO ve KTO ortaklığında ofis kuruluyor
28 Ocak 2020 Salı 17:09

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (ORAN)  2,6 milyon TL finansal desteği ile kurulacak olan Verimlilik Koordinasyon Ofisi’nde Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Odası bünyesinde sürekli olarak istihdam edilecek iki uzman görev alacak.

Proje ile sanayicilerimizin üretim süreçlerini gözden geçirmeleri, yalın sürekli iyileştirme modeline göre dönüşümlerini sağlamalarının yolu açılacak. Diğer taraftan, kurulacak verimlilik koordinasyon ofisinin çalışanları projenin tamamlanmasından sonraki süreçte de yalın danışmanlık hizmeti vermeye devam edecekler.

Proje imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri’de yalın imalat kültürünün daha fazla gelişmesi ve sürdürülebilirliğini sağlamak maksadıyla firmalara eğitim ve doğrudan uygulamalı danışmanlık faaliyetleri için Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan güdümlü proje desteği alındığını ve proje toplam bedelinin 3,5 milyon TL olacağını söyledi.

Projeyi değerlendiren Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ise, “Öncelikle, üyelerimizin işlerinde verimliliği artırmak amacıyla imzaladığımız, “Verimlilik Koordinasyon Ofisi” projesinin hayırlı olmasını diliyorum. Bugün itibariyle imzaladığımız sözleşme sonrası, en yakın tarihte uygulamaya başlanılarak üyelerimize danışmanlık hizmeti verilecektir. Bilindiği üzere günümüz dünyasında maliyet önemli bir konu. Bu kapsamda firmaların maliyetlerinin düşürülerek verimliliklerinin arttırılmasının hedeflendiği bu projeyle,  üyelerimiz ekonomiye ciddi katkılar sağlayacaktır” dedi.

(Haber: Nurhan BAYRAM)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.