KAYSERmall, iki güçlü markayı daha ekledi

GLA Yönetim Kiralama Ve Danışmanlık A.Ş. tarafından yönetilmekte olan KAYSERmall Outlet AVM, ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek için sevilen markaları bünyesine almaya devam ediyor

KAYSERmall, iki güçlü  markayı daha ekledi
12 Aralık 2019 Perşembe 15:11

Türk mutfağının zengin damak zevkinden yola çıkan Sayrem, eşsiz lezzetlerin farklı yorumu ile, enfes ve yaratıcı restoranlar arasında yerini korumaya devam ediyor. Görselliğiyle büyüleyici, damakta bıraktığı tatlarla etkileyici Sayrem, farklı menülerden oluşan konseptiyle geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

Sayrem Cafe&Bistro, konseptli mağazasında müşterilerini ağırlamaya başladı

Farklı konsepti ve ürün çeşitliliği ile müşterilerimizin  kendilerini ödüllendirmek için uğramak istedikleri bir nokta ve günlük yaşamlarının bir parçası olacak. Lezzetin karşı konulamaz cezp edici dünyasında, tam tadında tarifleriyle, kalite ile damak zevkinin rengârenk dünyası içinde et&tavuk menüleri, salataları, birbirinden lezzetli kahvaltı ürünleri, tatlıları ve çok daha fazlasını barındıran yepyeni bir menü sunuyor. Lezzet arayanlar için bir buluşma noktası olan Sayrem, yeme içme tutkunlarının favorisi haline gelecek.

Lezzet tutkunlularının diğer bir adresi ise MR. Lounge Cafe&Bistro

MR. Lounge Cafe&Bistro, ilk mağazasını büyük coşkuyla Kayseri’nin en prestijli alışveriş merkezi KAYSERmall Outlet AVM‘de açtı. Cafe konseptiyle hizmet veren birbirinden enfes kahvaltıları, büyüleyici aromalı içecekleriyle, müşterilerinin damak ve göz zevkine en iyi şekilde hitap eden tatlarıyla,  ferah mekanında ziyaretcilerini ağırlıyor. Eğlenceli ve keyifli cafe Mr. Lounge, açıldığı andan itibaren özellikle ücretsiz Lig TV seçeneğiyle dikkatleri çekiyor. Nezih, modern restorant ve cafe seçenekleriyle KAYSERmall Outlet AVM, sizleri bekliyor.

(Haber:Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.