Kayseri Şeker’e genç çiftçilerin ziyaretleri sürüyor

Kocasinan ilçesine bağlı Ebiç Mahallesi’nden gelen genç çiftçiler, Çiftçi Meclisi Üyesi Abdulkadir Çelik ile birlikte Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti

Kayseri Şeker’e genç çiftçilerin ziyaretleri sürüyor
26 Ocak 2020 Pazar 14:38

Sürdürülebilir Tarım adına genç çiftçilerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Akay, ziyaretin kendilerini hayli mutlu ettiğini belirterek, “İşini seven, sahiplenen, üreten güzel yürekli genç çiftçi kardeşlerimizi, Kayseri Şeker’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tarımın geleceği olan çiftçi kardeşlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ebiçli genç çiftçiler ise Kayseri Şeker’in Hüseyin Akay liderliğinde daha büyük hedeflere çok kısa sürede ulaşacağına inandıklarını belirterek, pancar tarımının sürdürülebilir olması adına var güçleriyle mücadele edeceklerini söylediler.

Günün diğer ziyaretçileri Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Belediye meclisi üyeleri ve Çiftçi Meclisi Üyesi Hacı Ömer Ceylan oldu. Ziyarette, Başkan Akay ile çiftçilerin, öneri, istek ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Altıntaş ve beraberindekiler, Kayseri Şeker’in ekonomiye, çiftçiye ve sektöre olan katkısı nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi’ne bağlı Özler Köyü genç çiftçileri, Başkan Akay ile makamında bir araya geldiler. Tarım ve Şeker Sektörü üzerine fikirlerini Başkan Akay ile paylaşan genç çiftçiler, sektörün geleceği üzerine bir süre karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.Boğazlıyan Oğulcuk Köyü Muhtarı Kemal Yalçın ve Oğulcuk çiftçileri oldu. Kayseri Şeker’in özellikle son 10 yılda yakaladığı başarının çiftçinin gururu olduğunu belirterek, Kayseri Şeker’in sektöre rehberlik etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

(Haber:Nurhan Bayram)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.