Kayseri Şeker’de yeni nesil vizyon

Kayseri Şeker’in yeni nesil iletişim dönemi, logo değişimi ve kurumsal kimlik standartlarının belirlenmesi, stratejik iletişim planının oluşturulması, yeni web sitesi ve sosyal medya hesaplarının kurumsallık çizgisine taşınması, görsel tasarımların ve video iletişiminin dijital iletişim konusunu içeren lansman’ı Kayseri şeker 15 Temmuz Şehitleri konferans salonunda düzenledi.

Kayseri Şeker’de yeni nesil vizyon
19 Aralık 2019 Perşembe 16:23

Lansman konuşmasında Kayseri Pancar Koopeartifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ‘Kayseri Şeker’in köklü üretim geçmişinden gelen geleneği, geleceği tasarlayarak dünyaya açma gayretindeyiz. “Baskısız Yongayı Yel Alır; Sahipsiz Tarlayı Sel Alır” atasözümüzden yola çıkarak, Anadolu’nun bereketli topraklarını sahipsiz bırakmıyoruz’ dedi ve şunları söyledi.

“Türkiye’nin üretim gücü olan fedakâr Anadolu insanının emeklerini, kadınından erkeğine ve gençlerine kadar sürdürülebilir ekonomi ve endüstri ile buluşturuyoruz. Gece gündüz demeden daima çiftçilerimizin yanında yer alıyoruz, gelecek nesillerimizin üreten ve ülkemize güç veren faydalı bireyler olmaları için durmadan çalıyoruz.  İşte, bunun için üretime hayat veren Anadolu topraklarını, teknoloji ve inovasyonla buluşturuyor, şeker pancarını katma değerli bir ürüne dönüştürüyoruz.

Kayseri Şeker olarak, on binlerce çiftçimiz, kurumumuzun binlerce çalışanı ile tarladan fabrikaya kadar olan tüm süreçlerde birlik ve sürdürülebilirlik ilkesiyle sadece üreten değil, geleceğine güvenen bir kurum kimliğiyle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Sürdürülebilir finansal yapımız ve çalışma motivasyonumuzla büyümeye devam ediyoruz. Ama elbette ki bir kurum durduğu yerde büyümez. Bunun içindir ki hiç durmadan çalışmak ve bulunduğun noktadan dünyaya, iletişimin gücüyle açılmak gerek. Günümüz dünyası, daima yeniyi, yenilikleri vadederken, bizlerin de tüm bu gelişmelere entegre olması gerekiyor ki çağın ve bugüne dek elde ettiğimiz başarıların gerisinde kalmayalım.Çiftçilerimizle, üyelerimizle, kurum çalışanlarımızla, müşterilerimizle ve tüm paydaşlarımızla olan sevgi, saygı ve çalışma bağımızı daha da güçlendirecek yeni iletişim dönemi, Kayseri Şeker’in kurumsal imajını, uluslararası alanda da en üst seviyeye taşıyacak. Siz kendinizi anlatmazsanız, başkaları sizi yanlış anlatır.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.