TEV’den koronavirüs tedbirleri

TEV’den koronavirüs tedbirleri
22 Mart 2020 Pazar 12:37

Türk Eğitim Vakfı (TEV) ’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan çalışma kararı alındı. Bir süre camiler ve taziye alanlarında çelenk bağışı da kabul edilmeyecek.

TEV’de koronavirüs salgını dolayısıyla bir dizi tedbir alındı. Bursiyerlerin ve çalışanların sağlığını korumak için uzaktan çalışma prensibinin benimsediği vakıfta, ayrıca camilerde ve taziye alanlarında çelenk bağışı kabul edilmeyeceği bildirildi. Çelenk ve taziye bağışlarına ilişkin şu açıklama yapıldı.

“Çelenk – Taziye bağışlarınızı online olarak web sitemizden(www.tev.org.tr) ve çağrı merkezimizden (444 0 838) en geç törenden bir gün önce bilgi verebilirseniz kabul edebilecek, tören günü yapılacak bağışlarınız için ise taziye kartlarımızla destek verebileceğiz. Taziye ve Özel gün kart gönderimlerimizi aynı şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Vakfın okulları ve yurtlarında, dezenfekte işlemleri eksiksiz yapıldı. Alınan kararlar doğrultusunda, eğitim-öğretime ara verildi, öğrenciler evlerine gönderildi. Bu süreçte bursiyer ve bağışçılarımız ile sürekli iletişimdeyuz.”

(Haber:Nurhan Bayram)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.