Kayseri Üniversitesi’nde Eğitimin Yanında Toplantılar da Uzaktan Öğretim Sistemi ile yapılıyor

Kayseri Üniversitesi’nde Eğitimin Yanında Toplantılar da Uzaktan Öğretim Sistemi Vasıtasıyla Yapılıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgınına karşı “Evde Kal” çağrısına Kayseri Üniversitesi’nde azami ölçüde uyuluyor.

Kayseri Üniversitesi’nde Eğitimin Yanında Toplantılar da Uzaktan Öğretim Sistemi  ile yapılıyor
31 Mart 2020 Salı 17:54

Kayseri Üniversitesi’nde 23 Mart 2020 tarihinden itibaren önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora dersleri sanal sınıflarda uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılmaya devam ederken, toplantılar da bu sistem vasıtasıyla yapılmaya başlandı.

Uzaktan Öğretim Sistemi vasıtasıyla ilk senato toplantısına başkanlık eden Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Üniversitesi’nde KAYUZEM aracılığı ile 23 Mart 2010 tarihinden itibaren başlanan uzaktan eğitimde gelinen noktayı özetledi.

Rektör Karamustafa, Kayseri Üniversitesi’nde uzaktan eğitime başlanan günden bugüne kadar olumlu bir sürecin sergilendiğini, sanal sınıflarda teorik derslere devam edildiğini ve bu süreçte karşılaşılan aksaklıkların oluşturulan Uzaktan Öğretim Canlı Destek Ekibinin özverili, tecrübeli ve çalışkanca görevlerini icra etmesine bağlı olarak anında çözüldüğünü ifade etti.

Uzaktan eğitim süresi boyunca öğrencilere dijital ortamdan en iyi şekilde eğitim vermeye çalışacaklarını kaydeden Rektör Karamustafa, Corona Virüs (COVID-19) salgını nedeniyle şu an dünya ile birlikte Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu sürecin en kısa zamanda aşılarak hayatın normale dönmesinin en büyük temennileri olduğunu kaydetti. (Haber: Samed Aydın Sun)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.