Karamustafa 'Study in Turkey YÖK Virtual Fair 2020' de

Karamustafa 'Study in Turkey YÖK Virtual Fair 2020' de
22 Temmuz 2020 Çarşamba 10:50

Kayseri Üniversitesi Rektörü Karamustafa, "Study in Turkey YÖK Virtual Fair 2020" de Kayseri Üniversitesi’nde Öğrenim Görmek İsteyen Yabancı Uyruklu Adaylarla Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, "Study in Turkey YÖK Virtual Fair 2020" de uluslararası üniversite adaylarıyla buluşup, "The Importance of Technical and Vocational Tertiary Education in the Economy"  konulu webinar gerçekleştirdi.

Rektörümüz Karamustafa, webinarda mesleki ve teknik yükseköğretimin ülke ekonomisindeki önemine vurgu yaparak, üretim faktörlerinden biri olan nitelikli insan kaynağının, ekonomik kalkınma ve sürdürülebilir rekabet üstünlüğü elde etme açısından önemine değindi. Bu bağlamda dünyanın farklı bölgelerindeki yabancı uyruklu öğrencilerin neden Türkiye’de ve Kayseri Üniversitesi’nde mesleki ve teknik yüksek öğretime devam etmeleri gerektiğine değinen Rektör Karamustafa, bu konuda genelde Türkiye’nin sahip olduğu bilgi ve birikimi ile özelde de Kayseri Üniversitesi’nde öğrenim görmenin oluşturacağı üstünlükler hakkında bilgi vererek, mesleki ve teknik yüksek öğretim almak isteyen yabancı öğrencileri Kayseri Üniversitesi’ne davet etti.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.