“Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup" imza kampanyası

“Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup" imza kampanyası
16 Haziran 2020 Salı 19:34

“Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup" Adlı Bildirge Kapadokya Üniversitesi Ev Sahipliğinde İmzaya Açıldı

"Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup" adlı uluslararası bildirge Kapadokya Üniversitesi ev sahipliğinde imzaya açıldı.

"Çevreci Beşeri Bilimler Alanının COVID-19'a Cevabı: Açık Mektup" adıyla 41 uluslararası akademisyenin imzasıyla hazırlanan uluslararası bildirge, 12 Haziran 2020 tarihinde bildirgeye eş-ev sahipliği yapan Bifrostonline.org web sitesi ile Kapadokya Üniversitesi Çevreci Beşeri Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezi web sitesinde (ehc.kapadokya.edu.tr) ilan edildi.

Bildirge, COVID-19 salgınının küresel çapta yarattığı etkiyi, yeni bir yaşam tarzı gerekliliğine vurgu yapmak amacıyla bir fırsata dönüştürme vizyonuyla hazırlandı. Kapadokya Üniversitesi Çevreci Beşeri Bilimler Merkezi, hazırlanan bu uluslararası mektubu desteklemek isteyenler için oluşturulmuş olan imza sayfasına eş-ev sahipliği yapıyor.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.