AGÜ İŞLETMEDEN ULUSLARARASI DİPLOMA FIRSATI

AGÜ İŞLETMEDEN ULUSLARARASI DİPLOMA FIRSATI
01 Ağustos 2021 Pazar 17:15

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) İngiltere’nin en büyük derecelendirme kuruluşu olan Pearson ile yaptığı anlaşmayla Türkiye’deki öğrencilere BTEC HND Uluslararası diploma alma fırsatı sunan ilk devlet üniversitesi oldu.

İşletme bölümü tarafından yapılan HND diploma anlaşması sayesinde öğrenciler, İngiltere başta olmak üzere AB, ABD ve Kanada gibi ülkelerdeki tanınmış üniversitelerden ikinci bir lisans derecesi alabilecekler. HND diplomasına sahip öğrenciler, seçkin üniversitelerde sadece bir yıl daha okuyarak ikinci bir lisans diploması almaya hak kazanabilecekler.

Öğrencilere, ilgi duydukları disiplinde üst düzey beceri ve yetkinlikleri bir araya getiren kapsamlı ve anlayışlı bir program sağlamayı amaçlayan HND diploması, Abdullah Gül Üniversitesi'nin uluslararası yükseköğretim alanındaki tanınırlığını artırarak, öğrencilerin kariyer hedeflerini gerçekleştirmelerine ve rekabetçi bir uluslararası iş piyasası için istihdam becerilerini artırmalarına yardımcı olacak. Anlaşma ve diploma programı hakkında detaylı bilgilere https://ba.agu.edu.tr/pearson-hnd adresinden ulaşılabilir.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.