‘Yemin ederim 1 kişiyi öldürdüm’

O.G.’nin 2014 yılında öldürülen kahvehane sahibi H.E.’nin katil zanlısı olduğu iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Sanık ölenin şikayetçi eşi Z.K. ifade verirken bağırarak, “Yemin ederim 1 kişiyi öldürdüm” dedi.

‘Yemin ederim 1 kişiyi öldürdüm’
09 Aralık 2019 Pazartesi 16:44

O.G.  polisteki sorgusunda 2014 yılında aynı mahallede bıçaklanarak öldürülen kahvehane sahibi H.E.’yi,  de kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.  H.E’nin  kendisine yan baktığı için öldürdüğü söyledi. Mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan O.G. , 16 Şubat 2007 tarihinde Talas ilçesinde boğazından ve sırtından bıçaklanarak öldürülen Ş.M.’nin  de katil zanlısı olduğunu itiraf etti. Cinayet şüphelisi, öldürdüğü Ş.M.’nin kız kardeşi ile ilgili dedikodu çıkardığı gerekçesiyle öldürdüğünü ileri sürdü.

1.  Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada cinayet şüphelisi O.G. ile öldürülen H.E.’nin şikayetçi ailesi hazır bulundu. Duruşmada cinayet bıçağı olduğu ileri sürülen suç aletini  teslim ettiği E.Ö.’de tanık olarak dinlendi. H.E.’nin  cinayetini gazeteden öğrendiğini öne süren tanık E.Ö., “ O.G. iş yerime geldi. Çantasında ne olduğunu sordum. İçindeki bıçağı gösterdi. Ben de kendisine be etrafına zarar verir düşüncesiyle, mutfakta domates biber doğrarız bahanesiyle bıçağı aldım. O.G. bize karşı saygılı ve sevdiğimiz bir arkadaştı. Bıçak hakkında bir şey demedi “ diye konuştu.

H.E.’nin  şikayetçi eşi Z.E. sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Sanıkda, bu sırada “Ben öldürmedim. Yemin ederim tek bir kişiyi öldürdüm” derken mahkeme heyeti sanık O.G.’nin  hakkında 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki akıl sağlığı raporunun da bu dava dosyasına istenilmesine ve tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

HABER: ( SAMED AYDIN SUN )


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.