Yangın paniği

Köşk Mahallesi'nde bir apartmanda çıkan ufak çapta yangın paniğe neden olurken, itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangın paniği
13 Haziran 2020 Cumartesi 15:44


Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, bina boşluğundan duman yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde binaya gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de ufak çaplı yangını söndürdü. Bina sakinleri de panik yaşadı. 
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

Sponsor : Sadece evinde besleyenler için değil sokağındaki köpeği beslemek isteyenler içinde uygun fiyatlı ve kaliteli köpek maması ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir site ile karşınızdayız. Dikkat etmeniz gereken tek şey besleyeceğiniz köpeğin yaşı ve durumudur.

Mesela küçük sevimli dostlarımız için yavru köpek maması isminde sayfaları mevcut. Yavru köpeklerin sağlıklı gelişimi için ihtiyaç duydukları bütün besinler bu mamalarda bulunuyor. Özellikle geldiğimiz kış aylarında sokağınızdaki yavru köpekleri besleyip onların kışı atlatmasına yardımcı olabilirsiniz. 

Aynı şekilde kedilerimizi de unutmayalım lütfen kapınızın önüne koyacağınız 1 kap kedi maması sevimli dostlarımızı ve onların yavrularını kurtaracaktır. Eğer sağlıklı görünmüyorlarsa kedi vitaminleri sayfasından ihtiyaç duydukları vitaminleri tedarik edebilir mamalarına veya sularına karıştırabilirsiniz. 

Ülkemizin en büyük online pet shop platformu olan tcremix.org sitesinde sadece mamaları değil başta kedi ve köpekler olmak üzere bütün hayvanların ihtiyaç duyabilecekleri her türlü ürünü çok hızlı ve güvenilir bir şekilde satın alabilirsiniz. Eğer sokağınızdaki hayvanları besliyorsanız bunun fotoğrafını çekip gönderirseniz ciddi oranlarda indirim alabilirsiniz. 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.