Uyuşturucu kuryesi polisi kandıramadı

Başkası adına aldığı bilet ile Bursa’dan Kayseri’ye uyuşturucu getiren şüpheli narkotik timleri kandıramadı ve 438 gram metamfetamin ile yakalandı. Bir başka operasyonda ise 4 kişi çeşitli uyuşturucu ile gözaltına alındı.

Uyuşturucu kuryesi polisi kandıramadı
15 Aralık 2019 Pazar 14:08

Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Yeni mahallede bulunan iş yerinde T.T. ve B.E. isimli şahısların Uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgiler üzerine bahse konu adres takibe alındı. Yapılan çalışmalarda Uyuşturucu madde ticareti delillendirilikten sonra toplamda 4 şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda 3 fişek halinde metamfetamin maddesi, 85 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 şahısa Uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılarak bserbest bırakıldı, T.T. ve B.E. ise uyuşturucu madde ticareti yapmaktan gözaltına alındı.

Bir başka operasyonda ise B.D.’nin Bursa’dan yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi yolcu otobüsü ile Kayseri’ye getireceği bilgisi edinildi. Uygulama noktasında gerekli tertibat alınarak yolcu otobüsü durduruldu. Yapılan kontrollerde şahsın başkası adına bilet kestiği anlaşıldı. Koltuğun arka kısmındaki poşet içerisinde 438 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi. Yakalanan şahsa uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapıldı.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.