Üç ayrı uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Üç ayrı uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı
08 Kasım 2019 Cuma 18:01

Ekiplerin yaptıkları üç ayrı uyuşturucu operasyonunda 2’si yabancı, 7 kişi çeşitli uyuşturucu maddelerle yakalandı.

Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik Emniyet Narkotik Şube Müdürlüğü ve Melikgazi araştırma ekiplerince yapılan çalışmalarda R.G.A,O.M,C.K ve M.A isimli şahıslar birlikte yakalandı. Yapılan aramalarda 60 adet extacy hap uyuşturucu maddesi ele geçirildi, R.G.A., O.M., C.K. isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanmak, M.A. ise Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalarda yabancı uyruklu bir şahsın Kayseri’ye kullanımı yasak olup yeşil reçeteye tabi Uyuşturucu etkisi yapan haplardan yüklü miktarda getireceği bilgisi üzerine düğmeye basıldı. Yabancı uyruklu J.İ. aracı ile birlikte Malatya yol uygulama noktasında yakalandı. Aramalar sonucunda aracın kapılarına zulalanmış şekilde bin 400 adet yeşil reçeteye tabi Tramadol hap, 4 bin adet yeşil reçeteye tabi Zolam hap, ayrıca üzerinde 1 fişek esrar maddesi ve 2 adet captagon uyuşturucu hap bulundu. J.İ. Uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alındı.

Bir başka operasyonu ise Melikgazi devriye ekipleri ve Narkotik şube Müdürlüğü ekipleri birlikte yaptı. Operasyonda T.B. ve Suriye uyruklu A.B. yakalandı. Aramalarda metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi, ikiside gözaltına alındı.

(Haber: Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.