Trafikte kadın sürücüye saldıran zanlının ifadesi şaşırttı

Trafikte kadın sürücüye saldıran zanlının ifadesi şaşırttı
15 Ağustos 2020 Cumartesi 07:40

Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadın sürücüye saldırarak dehşeti yaşatan şahsın ifadesi ortaya çıktı. Taksicilik yaptığı öğrenilen Emre E'nin ifadesinde, "Karımın doğum sonrası dikişleri patladı, bayılınca kendimi kaybettim" dediği öğrenildi.

Eyüpsultan Alibeyköy Güzeltepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde dün 20.20 sıralarında meydana gelen olayda, taksicilik yaptığı öğrenilen Emre E. 34 TN 2276 plakalı otomobil ile seyir ettiği esnada aracın direksiyonunu Sena Koçak'ın idaresindeki 34 EC 4523 plakalı otomobilin önüne kırdı. Deliyen dönen Emre E, Koçak'ın aracının üstüne çıkarak zarar verdi. Yaşananları cep telefonuyla kaydeden Koçak'ın polise şikayetçi olmasının ardından Emre E. gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından nöbetçi savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

YENİDEN GÖZALTINA ALINIP ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayın görüntülerinin medyaya yansımasının ardından harekete geçen savcılık, Emre E'nin yeniden gözaltına alınması talimatını verdi. Bunun üzerine şüpheli Emre E. sabah saatlerinde Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Alibeyköy Şehit Atıf Ödül Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli Emre E. adliyeye sevk edildi.

"KARIM BAYILINCA KENDİMİ KAYBETTİM"

Öte yandan saldırgan Emre E'nin emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Şüpheli E'nin ifadesinde, "Karım yeni doğum yapmıştı. Dikişleri patladığı için araca binip yola çıktık. Acele bir şekilde eşimi hasteneye yetiştirmeye çalışırken, önümde seyreden aracın önüne kırdım. Önüne kırdığım araç sürücüsü kadın kornaya basmaya başladı. Bende sinirlenip araçtan indim ve tartışmaya başladık. O esnada dikişleri patlayan eşimin bayıldığını gördüm. Kendimi kaybettim ve aracı üstüne çıkarak zıpladım" dediği öğrenildi.

MÜŞTEKİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sena Koçak Genç'i tehdit ettiği iddiasını kabul etmeyen Emre E., "Ben hiçbir şekilde tehdit etmedim, ona hakaret etmedim. Bu şahsı darp etmedim. Sadece sinirlenerek aracına zarar verdim. 'Gerici' şeklinde bir söz sarf etmedim. Konu ile ilgili olarak Sena Genç isimli şahıstan davacı ve şikayetçiyim" dedi. Emre E., emniyet işlemlerinin ardından hakkında soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

ÜÇ SUÇTAN İFADE VERDİ

Adliyeye getirilen Emre E., "Hakaret", "Mala zarar verme" ve "Kasten basit yaralama" suçlarından savcıya ifade verdi. Savcılık sorgusunda da Sena Genç'in aracını aracının önüne kırdığını iddia eden Emre E., "Aracını aracımın önüne kırınca ben de kornaya bastım. Bize küfür etti. Bende aracı kenara çekip durdum. O da aracımın arkasında durdu, bize saldırmaya çalıştı. Sonra telefonunu çıkardı ve bizi çekmeye başladı. Benim eşim yeni doğum yaptığından ve hastaneden yeni çıktığımızdan dolayı sinirlerime hakim olamadım. Eşime saldırmaya çalıştı ben de elimle ittirdim. Daha sonra aracının önüne çıkıp zıpladım. Müştekiye tehdit ve hakarette bulunmadım. Onu darp etmedim ancak aracına zarar verdim. Pişmanım" dedi.

İKİ SUÇTAN TUTUKLAMAYA SEVK EDİLDİ

Emre E., savcılık sorgusunun ardından, "Mala zarar verme" ve "Kasten basit yaralama" suçlarından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Savcılık tutuklama müzakeresinde, Emre E.'nin trafikte tartıştığı Sena Koçak Genç'e hakaret ettiğini, tehdit ettiğini, yaralama kastıyla vücuduna acı verecek tarzda sol bileğinden tuttuğunu, sol kolu ve sol bacağına vurarak yaraladığını, aracının üzerinde zıplayarak araca kasten zarar verdiğini belirtti.İHA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.