Sevgilisini öldüren sanığa ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi

Tartıştığı sevgilisi Ç.T.’yi, (28) bıçaklayarak öldüren A.A. (41) hakkında, 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek insan öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Sevgilisini öldüren sanığa ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi
15 Kasım 2019 Cuma 16:59

Olay, 28 Ekim’de Talas’ta  Ç.T.’nin yaşadığı evde meydana geldi. Bünyan ilçesinde çiftçilik yapan evli A.A. tartıştığı sevgilisi 2 çocuk annesi Ç.T.’yi, ekmek bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü. Yakınları tarafından polise teslim edilen A.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame hazırlandı. 5.  Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanık  A.A. hakkında, 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek insan öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla istemiyle dava açıldı.

‘AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİ'

A.A.,  iddianamedeki ifadesinde, "Bünyan'da çiftçilik yaparak geçimimi sağlıyorum. Evliyim ve çocuklarım var. Yaklaşık 5 yıldır da onunla birliktelik yaşıyorum. Kendisi sevgilim olur. Köyde bana ait olan hayvanlarımı zaman zaman satarak Ç.T. geçimini sağlaması için para verdiğim oluyordu. Son zamanlarda param kalmayınca Ç.T. ile sürekli tartışma yaşıyorduk. Olay gecesi ikimiz de alkol aldık. Ç.T.  bana ve çocuklarıma ağza alınmayacak şekilde küfürler edince, tartışmaya başladık. Dayanamayıp, mutfaktaki bıçakla saldırdım. Sonra da arabama binip Bünyan'a döndüm. Yakınlarıma olayı anlattım, pişmanım" dedi.

Haber:  Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.