Katilden: ‘Saçının teline zarar gelmesini istemezdim!’

Davanın ilk duruşmasında sanık ile ölen Ç.T. şikayetçi annesi M.T. eski eşi İ.U hazır bulundu. Ç.T. ile 4-5 yıldır ilişkileri olduğunu ve çok sevdiğini söyleyen sanık A.A., “Ç.T. iyi bir kızdı. Bana derdini ve sıkıntılarını anlattı. Maddi ve manevi olarak her türlü yanında olacağımı söyledim. Huzursuz ve boşanmak istediğim bir evliliği vardı. Ç.T. ile ilişkimiz başladı. Ç.T. ve çocuklarına ben bakıyordum. Ev tutmuştuk” dedi.

Katilden: ‘Saçının teline zarar gelmesini istemezdim!’
25 Kasım 2019 Pazartesi 16:55

Son zamanlarda aralarında maddi sorunlar nedeniyle tartışmalar olduğunu da söyleyen A.A.  “Yatak odası takımı istedi. ‘Alamam’ dediğim de, para yüzünden tartışmaya başladık. Ona bir şeyler alınca iyi, almayınca kötüydü. ‘Paran varsa, ben varım, paran yoksa yokum’ ve ‘Sen nasıl erkeksin?’ diyerek, erkekliğime laf etti. Ağır laflar edince kendimi kaybettim, elimle birkaç defa vurdum. Sabah, yeniden tartıştık, çocuklarıma laf edince elime aldığım bıçakla korkutmak istedim. Bir anda kendimi kaybettim. Onun saçının teline zarar gelmesini istemezdim. Konuşamayan küçük kızı E.U.’nun sırtına babasının telefon numarasını yazarak, parka bıraktım. Mağdur olmalarını istemedim” ifadelerini kullandı.

Olaya tanık olduğu iddia edilen Ç.T.’nin  bir diğer kızı P.U. ise, pedagogun olayı görmediğini anlattığını söylediğini ve çocuğun duruşmada dinlenilmesinin psikolojisini bozabileceği belirtmesi üzerine mahkeme heyeti P.U.’yu dinlemekten vazgeçti.
Duruşma salonuna geldiğinde yanında oturan polis memuruna ‘Kızımın katili bu mu?’ diyen şikayetçi anne M.T. ise, “Çocuğum gençliğini çaldı. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Katil” dedi.
Ç.T.’nin eski eşi İ.U. sanık  A.A. şikayetçi olmadığını belirterek, “Olay günü sanık bana mesaj attı. Belediyenin yanındaki parka kızımı bıraktığını söyledi. Sonra aradığım da ise, ‘Şaka yaptım’ dedi. Bu yüzden parka gitmedim. Kızımın ne yaptığını da bilmiyorum” dedi.
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluk halinin devamına karar vererek, akıl sağlığı raporu aldırılması için duruşmayı erteledi.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.