Jandarmadan El Nusra ve kumar operasyonu; 3 gözaltı

Güvenlik güçlerinin suç ve terör örgütlerine yönelik operasyonlarına her gün başarılı yenileri ekleniyor. Jandarma ekiplerinin son operasyonunda, El Nusra terör örgütünden Suriye uyruklu 2, oyun makineleri ile kumar oynatan 1 kişi yakalandı.

Jandarmadan El Nusra ve kumar operasyonu; 3 gözaltı
28 Ocak 2020 Salı 16:46

İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Kocasinan İlçesinde yapılan operasyonda; EL – NUSRA Silahlı Terör Örgütü üyesi olduğu tespit edilen Suriye uyruklu iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Develi İlçesi Sindelhöyük Mahallesinde İ.A. isimli şahsın işyerinde kumar oynatıldığının tespit edildi. Bunun üzerine yapılan aramada 2 adet bozuk para ile çalışan ve oyun oynanmaya hazır vaziyette oyun makinesi bulundu. İ.A. hakkında 1072 sayılı Rulet, Tilt, Langırt ve Benzeri Oyun Alet ve Makinaları Hakkında Kanun kapsamında adli işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada “bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir” denildi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.