İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetler ;

İlimiz Kocasinan, Bünyan ve Sarıoğlan ilçelerinde çeşitli tarihlerde evden hırsızlık/mala zarar verme olaylarının meydana geldiği bilgisinin alınması üzerine İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından hırsızların yakalanmasına yönelik yapılan çalışma sonucu, olayların şüphelilerinin (A.C.Ş), (D.P) ve (K.P) isimli şahısların oldukları ve 61 XX XXX plakalı kamyonet ile evlerden hırsızlık yaptıkları tespit edilmiş olup, şüphelilerden (A.C.Ş.) 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat:15:00 sıralarında yakalanmıştır. Şüpheli (D.P) ve (K.P.)’ yi yakalama çalışmaları devam etmektedir.

İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetler ;
26 Mayıs 2021 Çarşamba 14:58

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde (6) evden hırsızlık olayı, (1) mala zarar verme olayı olmak üzere toplam (7) faili meçhul olay aydınlatılmış olup, yakalanan şüpheli (A.C.Ş.) 25 Mayıs 2021 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirilecektir.

            Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.