İki uyuşturucu sanığına hapis cezası

‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan tutuklu yargılanan işçi M.E., (35), 10 yıl hapis ve 20 bin TL para cezası, berber E.C. (30), ise 8 yıl 4 ay ve 16 bin 660 TL para cezasına çarptırıldı.

İki uyuşturucu sanığına hapis cezası
31 Aralık 2019 Salı 15:06

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  geçen 30 Haziran’da ihbar üzerine merkez Melikgazi Yeniköy Mahallesi’nde  şüpheli bir otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada 12 gram extacy hap ile 0.40 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli çıkarıldığı mahkece tutuklanarak cezaevine konuldu. Haklarında ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan dava açıldı.

3.  Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanıklar  M.E. ve E.C. hazır bulundu. Uyuşturucu kullanıcısı olduğunu öne süren sanık E.C., “Asla ticaretini yapmadım. Bunu yapacak olsaydım berber dükkanı açmazdım. Sabit geliri olan birisiyim. Mahallede bir itibarım vardı. O lekelendi. Dükkanımı kaybettim. Çok pişmanım” dedi. M.E.’de üzerine atılan suçlamaları reddederek, beraatini istedi.

   Mahkeme heyeti, sanıklardan M.E.’yi, ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 10 yıl hapis ve 20 bin TL adli para cezasına, sanık E.E.’yi de aynı suçtan 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 TL para cezasına çarptırarak, tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.