Hemşireler Platformu’ndan ziyaret

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2020 yılının hemşireler ve ebeler yılı olarak ilan edilmesinin ardından, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hülya Uçar kurucusu olduğu Hemşireler Platformu’nun üyeleri ile İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi makamında ziyaret etti.

Hemşireler Platformu’ndan ziyaret
26 Ocak 2020 Pazar 14:54

Ziyarette Uçar’a, Kayseri Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Derya Ayaydın, Kayseri Şehir Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Sultan Şahin, Erciyes Tıp Fakültesi Başhemşiresi Aysel Uğur, Erciyes Üniversitesi Öğr. Üyesi Ceyhan Erciyes ve Memorial Başhemşiresi Kamile Aykut eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Benli’ye platformun kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran Uçar; “Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2020 yılının hemşireler ve ebeler yılı olarak ilan edilmesinin ardından bizde Hemşireler Platformunu oluşturarak yıl içinde çeşitli kültürel ve sosyal faaliyetler planladık. Planladığımız bu faaliyetler hakkında sizinle görüş alışverişi yapmanın bize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Daha öncede olduğu gibi bu etkinliklerde de bizlere olan desteğinize güvenimiz tamdır” ifadelerini kullandı.

Platform üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren İl Sağlık Müdürü Benli ise “Sağlık sistemin önemli birer parçası olan hemşire ve ebelerimize yönelik kurduğunuz bu platformun sosyal ve kültürel faaliyetlerinde bizde elimizden geldiğince yanınızda olmaya çalışacağız” dedi.

(Haber:Sümbül Altunbaş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.