Cinayet sanığı: Yanımda çocuğum da vardı

Trafikte otomobiliyle çarpıp, şarampole yuvarladığı otomobilin sürücüsü N.Y.’yi, (51) daha sonra tabanca ile ateş ederek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan B.B.’nin (34) yargılanmasına başlandı. Sanık B.B. olay sırasında yanında çocuğunun da olduğunu söyleyerek, “Ona zarar gelmesin diye sarılarak korudum” dedi.

Cinayet sanığı: Yanımda çocuğum da vardı
05 Şubat 2020 Çarşamba 17:33

Geçen 27 Haziran'da meydana gelen olayda  B.B., yönetimindeki otomobil  trafikte seyir halindeyken, N.Y.’nin kullandığı otomobilde annesi N.B.'yi gördü. B.B., otomobili ile N.Y.’nin otomobiline çarparken, iki araç şarampole yuvarlandı. Daha sonra aracından inip, ters dönen otomobilin sürücüsü N.Y.’ye tabanca ile 2 el ateş ederek, öldürdü. Araçta bulunan annesi N.B. yara almadan kurtulurken, olayın ardından kaçan B.B. , gözaltına alınıp, tutuklandı.

3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce   tutuklu yargılanmasına başlanılan  B.B. ile müşteki annesi N.B. ile ölen N.y.’nin  şikayetçi yakınları hazır bulundu. Sanık B.B.  savunmasında annesinin  “ Bir buçuk yıldır bizi rahatsız ediyordu. Annemle bir süre arkadaşlığı olmuş. Annem ayrılmak isteyince şantaj ve tehditte bulunmuş. Onun hakkında şikayetçi olduk.  Adaleti bekledik. Annemi o civarda aramaya başladım. Ancak bulamadım. N.Y.’yi gördüm yanımda da annem vardı. Araca çarptım kapısı açıldı. Silahını gördüm. Sonra tekrar kaçmaya başladı. Selektör yaptım. Durması için ateş ettim. Hızlanarak kaçtığı için virajı alamayıp savruldu. Çocuğum da yanımdaydı. Zarar görmesin diye ona sarıldım. Çocuğumu araçtan indirip, onların yanına gittim. Annemi kolundan çekti” şeklinde konuştu.

N.Y.’nın olay sırasında otomobilinde olduğu iddia edilen sanığın annesi N.B.  ise, “Arkadaşlığımı bitirmek için gitmiştim. Bana ‘Ben bitti demeden bitmez’ diyerek kolumdan çekti. Yolda seyir halindeyken oğlum bize 1 kez çarptı. Virajı alamayıp ters döndük. Kolumdan çekince oğlumun  el ateş ettiğini duydum. Oğlum,  ‘Hayatımı bitirdiniz’ diyerek ağlıyordu” dedi.

Mahkeme heyeti verdiği ara kararla sanık B.B.’nın tutukluluk halinin devamına  karar vererek duruşmayı erteledi.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.