Bir haftada, aile içi ve diğer 19 cinayet ile ölümlü kazalar düşündürdü..

Bir haftada, aile içi ve diğer 19 cinayet ile ölümlü kazalar düşündürdü..
23 Mayıs 2020 Cumartesi 22:04

Son bir hafta içinde Türkiye’nin değişik yerleşim merkezlerinde meydana gelen  çoğu aile içi  18 cinayet ve ölümlü kazalar halk arasında endişe vermeye başladı. Bu olaylardan bazıları şöyle.

*Muğla'da milli boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet K. (26) göğsünden bıçaklayıp darp ettiği aynı evde yaşadığı kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (25) öldürdü. Bıçakla kendine de zarar veren Selim Ahmet K. gözaltına alınırken tedavisi için polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı.

*Gaziantep'in Tekstilkent mahallesindeki olayda, M.Ş., H.İ.E ve H.A. gasbetmeye çalıştıkları Suriyeli Fettah El Hamudi'yi (21) direndiği için bıçaklayarak öldürdü. 3 şüpheli yakalandı. 

*Muğla'nın Menteşe ilçesi  Kötekli mahallesindeki olayda,  milli boksör S.A.K.(26)  aynı evde yaşadığı ve darp ettiği  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Z.Ş. (25) 'i bıçaklayarak öldürdü.  S.A.K. gözaltına alındı.

*Isparta’nın Yayla Mahallesi 130. Cadde üzerindeki apartmanın son katındaki ilk olayda,  eşinden ayrı yaşayan R.A. (44) tartıştığı emekli astsubay babası N.A. (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi S. A'yı (71) bıçaklayarak öldürüp teslim oldu.

*Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana gelen olayda, V.T. (51) iki çocuklu 10 yıllık eşi S.T.’yi markete  gitme bahanesi ile dışarı çıkardıktan sonra  silahla öldürdü. Kovalamaca sırasında bekçilere ateş etti, aynı silahla intihara kalkıştı, sonrada teslim oldu.

*Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Mavikent Oto Sanayi Sitesi'ndeki olayda,  bir kişi oto ekspertiz sorumlusu M.G.’yi satmak istediği aracına verdiği raporu beğenmeyince silahla öldürdü. Şüpheli ile olaya karışan arkadaşları gözaltına alındı.

*Manisa'nın Salihli ilçesinde gece yarısı bir akaryakıt istasyonuna iki arkadaşı ile yakıt almak için  gelen 17 yaşındaki C.K. adındaki genç kızı  motosikletli ve maskeli  olarak gelip  ateş ederek öldürüp kaçan  Ş.Ş.(30’un  hırsızlıktan sabıkalı olduğu ortaya çıktı.  Olayla ilgili M.Y. ve Ç.T. gözaltına alındı. Sabit bir ikameti olmayan şüpheli Ş. Ş'nin yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

*Ankara'nın Polatlı ilçesi Karailyas Mahallesi'nde oturan Y.T., yoldan geçen emekli polis Ş.K.'yi hırsız zannederek tüfekle ateş etti ve ölümüne neden oldu.  Y.T. tutuklandı.

*Edirne’nin  Uzunköprü ilçesi Harmanlı köyündeki olayda; B.D. (50) bilinmeyen nedenle tartıştığı oğlu B.D. (25)’i av tüfeği ile öldürünce gözaltına alındı.

*İstanbul Ataşehir Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki parkta bilinmeyen nedenle  S.K. (69) tartıştığı  oğlu U.K.(40)’yi  silahla öldürdü ve tutuklandı.

*Adıyaman'ın Yenisanayi Mahallesi 2858 Nolu Sokakta  bipolar hastası Z.D.(27) ., öz oğlu   A.D.(7) ile ve yengesi S.C.’yi bıçakla boğazlarını keserek öldürdü ve yakalandı.

*Bursa'nın Nilüfer ilçesi Gümüştepe Mahallesi'nde tartıştığı babası S.A. (59)’u meyve bıçağı ile öldüren genç polis E.A.(32) meslektaşlarına teslim oldu.

*Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Karagöz Caddesi'nde, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği  3 yıllık evli kocası K.K.(33)’ü bıçaklayarak öldüren bir çocuk annesi F.K. (32) tutuklandı.

*İstanbul Avcılar'da silahla öldürülen ve çeşitli suçlardan sabıkalı olan oyun salonu sahibi O.K.’nin  çeşitli suçlardan sabıkalı katil zanlısı Y.D. polise giderek teslim oldu.

*Trabzon’un 3 No'lu Erdoğdu Mahallesi'ndeki olayda, M.A. (39) tartıştığı halasının eşi O.B. (60)’u, tabancayla vurarak öldürdü ve kayıplara karıştı.

*Düzce’nin Aydınpınar köyü Yılankaya Mahallesi'nde meydana gelen olayda;  İ.B. arazi sınırı yüzünden tartıştığı komşusu Ü.A.'u tüfekle öldürdü ve kaçtı.

*Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Küçük Kumla Mahallesinde,  evinde tek yaşayan annesi  T.B.’yi geçen yıl Eylül ayında  çok sayıda bıçak darbesiyle öldüren, kanıyla elbise dolabına ‘Bu mahallenin onuru var’ yazan  Üniversite öğrencisi  B.K.(27) geceleri uyuyamadığına dikkat çekti.

*İstanbul'dan Samsun’a gitmek için  lüks aracıyla seyreden A.A. yönetimindeki araç  OSB kavşağında  üst geçit duvarına çarptı. Kazada sürücü yaralandı, babası M.A. ile annesi F.A. öldü.

*Trabzon'un Of ilçesi Çaykara yolunda, Azeri uyruklu Faris Basirov'un kullandığı 61 MA 0611 plakalı otomobil elektrik direğine çarparak yanmaya başladı. Kaza ve yangında, G.V., Afgan uyruklu 2 kişi öldü, sürücü ağır yaralandı.

*Antalya'nın Alanya ilçesinde Cikcilli Mahallesi Mevlüt Çavuşoğlu Bulvarı'ndaki kazada H.Ç.'in kullandığı 07 HGZ 84 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada baba M.Ç. ölürken, oğlu H.Ç. yaralandı.

*İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi, 3. Çınar Sokak'ta oturduğu üçüncü kattan aşağı düşen epilepsi hastası İ.B. (33) yaşamını kaybetti.

Olaylarla ilgili soruşturmalar çok yönlü devam ediyor.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.