Anadolu Yıldızları’ndan Futbol Şov

Temsilcimiz Mersin ekibine bir deste gol atarak sahadan sildi. Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde mücadele eden Anadolu Yıldızları Spor, 2. Hafta mücadelesinde evinde Mersin Gençlerbirliği’ni 10-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Anadolu Yıldızları’ndan Futbol Şov
17 Kasım 2019 Pazar 15:43

Lig’e 2. Lig hedefiyle başlayan Anadolu Yıldızları Spor, dolu dizgin yoluna devam ediyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Mersin Camspor ile karşılaşan siyah-beyaz-mavililer sezona 1 puanla ‘merhaba’ demişti.

2. haftada bir başka Mersin ekibi Gençlerbirliği’ni ağırlayan Anadolu Yıldızları, rakibini sahadan sildi süpürdü.

Anadolu Yıldızları, Erkilet 2 Nolu Saha’da oynanan ve Fulya Fırat’ın yönettiği karşılaşmaya Zehra(Yağmur), Melisa, Deniz(Nazire), Fatma, İlayda, Seda(Zeynep), Büşra Bozdemir, İkbal, Büşra Tekik, Gizem, Eda Barış ilk on biri ile başlarken maçın başlama vuruşundan son düdüğüne kadar sahada adeta şov yaptı. Sayısız gol pozisyonuna giren ekibimiz, 3 puanı 10-0’lık sonuçla aldı. Goller Büşra Tekik (3), Büşra Bozdemir(2), Gizem Çetinkaya(3), İkbal ve Zeynep’ten geldi.

Teknik Direktör Adnan Altıntaş maç sonunda yaptığı açıklamasında çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizen Altıntaş; “İyi bir ekibiz. Böyle mücadele etmeye devam edersek mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum. Oyuncularımı ortaya koydukları performanstan dolayı kutluyorum” dedi.

Bu sonuçla puanını 4’e çıkaran Anadolu Ylıdızları’nda büyük sevinç yaşanırken, 3. haftada Mersin Mezitli Mercanspor ile karşılaşacak.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.