Anadolu Yıldızları 5’de 5 yaptı

U-19 Ligi’nde mücadele eden Anadolu Yıldızları Spor, erkek futbol takımı geçtiğimiz hafta oynayacağı Özvatanspor müsabakasında rakip takımın talimatlara aykırı hareketinden dolayı hükmen 3-0 galip sayıldı.

Anadolu Yıldızları 5’de 5 yaptı
18 Kasım 2019 Pazartesi 14:14

Sezona Ali Karacan önderliğinde iyi bir başlangıç yaparak giren Anadolu Yıldızları U-19 takımı 5 de 5 yaparak iddiasını ortaya koydu. Geçtiğimiz Pazar günü Özvatan deplasmanına giden Anadolu Yıldızlar rakip takımın Yönetici ve Antrenör bulundurmaması nedeniyle tatil edilen müsabakayı 3-0 hükmen kazanarak döndü. Bu sonuçla puanını 15’e yükselten Anadolu Yıldızları zirvede yer almaya devam etti.

Antrenör Ali Karacan “Sezon öncesi çok ciddi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve bunun meyvelerini topladıklarını belirterek; “Hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah mutlu sona ulaşacağız.”şeklinde konuştu.


 

Play-OFF aşkına

Anadolu Yıldızları Spor, U-16 Ligi A grubunda Play-OFF mücadelesi veriyor. Siyah-beyaz-mavililer önümüzdeki hafta oynanacak olan Kılıçaslan maçını kazanarak hedefine ulaşmak istiyor.

Sezona Play-OFF hedefiyle başlayan Anadolu Yıldızları mutlu sona ulaşmak üzere. Geride kalan haftalarda iyi bir performans ortaya koyan Anadolu Yıldızları, hedefine çok yaklaştı. Kılıçaslan maçını kazandıkları takdirde Play-OFF oynamaya hak kazanacak takımda nefesler tutulmuş vaziyette.

Antrenör Ali Karacan oyuncalarına güvendiğini belirterek; “Bu noktaya kadar gelmişken bırakmaya niyetimiz yok. Önümüzdeki 90 dakikayı galibiyetle tamamlayabilirsek ilk hedefimize ulaşmış olacağız. Hazırlıklarımız bu doğrultuda sürüyor” diye konuştu.

Eski sporcu fotoğrafçı oldu

Anadolu Yıldızları’nın eski sporcusu Sıla Duran, şimdilerde takımının müsabakalarını fotoğraflamak için uğraşıyor.

Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini ve bu işi şimdilik hobi olarak yaptığını belirten Sıla Duran, “Takımıma böyle faydalı olabileceğimi düşündüğüm için kolları sıvadım” dedi.

 Rahatsızlığı nedeniyle futboldan uzak kalan Sıla çektiği enstantaneler ile foto muhabirlerini bile şaşırtıyor.

 (Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.